praegune kellaaeg 20.06.2025 00:30:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Badmad
HV kasutaja

|
20.09.2010 15:20:42
Probleemid internetiühendusega - jäädavalt, erinevate teenusepakkujatega? |
|
|
Tere,
mul selline jama, et sülearvuti on aasta jooksul olnud erinevate internetiühenduste taga(Elion dTV, Tele2 mobiilne internet ja nüüd siis STV püsiühendus), kuid mikskipärast internetiühendus hakib, kõige lihtsam näide - teen mitu korda ruuter.ee lehel allalaadimiskiiruse testi, ja see kõigub - praeguse ühendusega 6 000 kbit/s-25 000 kbit/s ning vahel jääb see test veel eriti kaua loadima. Sama ka teiste veebilehtedega, seega ei ole ruuter.ee-s asi, isegi HV hakib..
Kahtlustan mingit tarkvara või äkki wifi kaarti? Oman Dell D630 sülearvutit, peaks olema mingi Inteli WIFI kaart sees. Windows 7(enne ka Vista olnud), Nod32 Enterprise(kuigi selle deaktiveerimine ei päästa) on äkki süüdi?
Minu aju enam ei võta - wifi lihtsalt hakib :S Eriti veel kui mingi utorrenti või asja tööle panna, siis on üldse täiega imelik.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
20.09.2010 15:53:44
|
|
|
Kas siis ka ühendus katkendlik, kui juhtmega arvuti netti ühendad?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
20.09.2010 16:22:46
|
|
|
Mis arvuti, mis os?
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
1 :: |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
20.09.2010 16:35:32
Re: Probleemid internetiühendusega - jäädavalt, erinevate teenusepakkujatega? |
|
|
wfiles kirjutas: |
Mis arvuti, mis os? |
Esimeses postituses toodud ju
Badmad kirjutas: |
Tere,
mul selline jama, et sülearvuti on aasta jooksul olnud erinevate internetiühenduste taga(Elion dTV, Tele2 mobiilne internet ja nüüd siis STV püsiühendus), kuid mikskipärast internetiühendus hakib, kõige lihtsam näide - teen mitu korda ruuter.ee lehel allalaadimiskiiruse testi, ja see kõigub - praeguse ühendusega 6 000 kbit/s-25 000 kbit/s ning vahel jääb see test veel eriti kaua loadima. Sama ka teiste veebilehtedega, seega ei ole ruuter.ee-s asi, isegi HV hakib..
Kahtlustan mingit tarkvara või äkki wifi kaarti? Oman Dell D630 sülearvutit, peaks olema mingi Inteli WIFI kaart sees. Windows 7(enne ka Vista olnud), Nod32 Enterprise(kuigi selle deaktiveerimine ei päästa) on äkki süüdi?
Minu aju enam ei võta - wifi lihtsalt hakib :S Eriti veel kui mingi utorrenti või asja tööle panna, siis on üldse täiega imelik. |
Arvatavasti on sul uTorrent seadistamata ja tõmbabki neti koos seadmetega kooma.
Ja see NOD32 Enterprise on sul kõigi eelduste kohaselt piratud mingi kahtlase kräkiga?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
20.09.2010 19:56:00
|
|
|
Mul oli ühel HP arvuti sama kala, koguaeg kõikus. Pidevalt jäi mökutama, samas jälle töötas hästi. Arvasin, et ju see sisene inteli wifi on vilets. Ostsin suvalise 250Eekuse wifi usb pulga asemele ja peale seda kadusid ühenduse probleemid ära.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|