praegune kellaaeg 20.06.2025 18:38:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sabs
HV kasutaja

|
21.09.2010 18:19:17
Kuidas saada mööda KERIO SECURITYst |
|
|
Nimelt olen Venemaal hotellis ja siin kasutatakse sellist programmi. Internet maksab siin 1MB 2 rubla, saime selle kaubeldud 1 rubla peale, mis on siiski väga kallis. Kuid kui olin Moskvas kasutasin Skylinki, parim pakett mida ise ka kasutasin maksis 2800rubla, meie rahas siis kusagil 1100kr, internet üheks kuuks, tingimus vaid selline, et ühes tunnis ei tohtinud üle 50MB kasutada, läks üle, siis 1MB 5 rubla.
Aga see selleks, kui teema on vales kohas siis palun tõsta õigesse kohta, ei leidnud kuhu seda postitust teha. Seega oleks soov teada, kas on võimalik Keriost mööda hiilida ja võrku kasutada?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
21.09.2010 21:08:55
|
|
|
Kas seal mobiilset võrku USB pulga näol ei ole, piiramatu mahuga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sabs
HV kasutaja

|
21.09.2010 21:40:40
|
|
|
Mucrop3 kirjutas: |
Kas seal mobiilset võrku USB pulga näol ei ole, piiramatu mahuga? |
See ongi Skylink, aga kuna ma siin enam nii kaua ei ole, siis ei proovinudki seda siin. Rzhevis olen. Aga Moskvas toimib Skylink hästi.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|