Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KrikU
HV veteran

|
16.09.2010 13:40:12
Kiire Javascripti / CSS teemaline küsimus slidingpanels |
|
|
Vaja aretada üks liikuvate DIV paneelide "kardinasüsteem".
Minu variandile pääseb ligi siit: http://jurr.no-ip.info/kuubik/
Baasiks on http://www.switchonthecode.com/tutorials/javascript-tutorial-inline-sliding-panels see tutoorial koos animatsioonimootori skriptiga.
Valmiskujul peaks ta olema sellise funktsionaalsusega nagu see jQuery script http://jurr.no-ip.info/jqueryvariant/ kuid liikuma horisontaalsuunas
Minu variandis on kõik olemas, kuid püüan nuputada kuidas luua kontroll mis sulgeks kõik ülejäänud laiad paneelid välja arvatud see mis välja kutsuti. Samuti ei tohi saada olemasolevat laia paneeli klikiga uuesti sulgeda.
header.expanded on mingi muutuja mida kahjuks alguses pole defineeritud.
Skripti kood ei ole mul ka õige ses suhtes, et üks paneel töötab nö. tagurpidi ja sellised soovitud kontrollid ajaks süsteemi ikka nässu.
Aga tänud kes tänase jooksul oskab midagi kosta selle peale
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
16.09.2010 18:17:13
|
|
|
Tegin su koodile vajalikud muutused. Vaata source pealt. Divi laiused pane omale sobivaks, pead jälgima, et ei tee väga laiaks, muidu float viskab teisele reale ja kujundus läheb sassi (arvesta ka väiksema resoga, neil hakkab kujundus loopima)
Slaiding
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
16.09.2010 18:28:10
|
|
|
Aitüma, olin sellele ise väga lähedal, aga ikkagi nagu näen, tegid eraldi uue muutuja. Uurin lähemalt. Olen väga tänulik andrusny Olen loomulikult teadlik laiuse küsimuste osas. Dünaamiline selline oleks veel kiftim muidugi.
Kahjuks niipalju nuppu veel pole, et praegu ma täpselt ilmselt ei mõista mis scriptis juhtub, aga ehk saan varsti teada:)
viimati muutis KrikU 16.09.2010 18:37:30, muudetud 1 kord |
|
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
16.09.2010 18:35:38
|
|
|
Vabanda selle muutuja pärast, seda pole vaja. Algul proovisin sellega, kuid ei kasuta seda enam. Võid num=0; muutuja eemaldada või välja kommenteerida.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
17.09.2010 14:43:57
|
|
|
Kena,oli jah muutuja niisama seal. Sain ka muust asjast nüüd aru ja mõningaste modifikatsioonidega veel üks paneel jooksma mis kusjuures ei allu ülejäänud paneelide liikumise algoritmile
|
|
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|