praegune kellaaeg 17.06.2025 21:14:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
30.11.2010 21:00:05
|
|
|
Soovitaks ettevaatlik olla nende facebookide jms kontodega, pmst teete sinna oma isikliku elu raamatu ja kunagi ei tea kuidas võidakse seda sinuvastu ära kasutada.
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
1 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
30.11.2010 21:10:23
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
libe kirjutas: |
braien334 kirjutas: |
Ei ole FB-s ega mujal kontot olnud, ja tõenäoliselt ei tee ka kunagi, ei näe vajalikuks sellistel lehtedel kontot omada, kui tahan olla tuttavate tegevustega kursis, siis võib alati kokku saada, või msn-s suhelda.
Mul ei ole vaja teada kes ja kuna mis toitu sõi, või kas kuskil hakkas lund sadama, mul ei ole vaja seal mänge mängida, siis hakkavad igasugused lisama, Superman Bin Batman ja laadsed.
Olen olnud nii pika aja ilma suhtlusportaalideta, arvan, et suudan olla edasi. |
eelarvamused, fakt on, et sa ei pea seal suhtlema ega hullupööra lugema, vaid sealt õnnestub ka praktilist infot leida ning seda kasutada |
Jea riight .Miks peaks seda praktilist infot keset müra otsima  |
Vali omale paremad sõbrad siis, keda lisada, kes sellist müra ei tekita siis?
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.11.2010 21:15:30
|
|
|
kui inimesed ei oska või suuda infost vajalikku kerge vaevaga hankida, siis lahmitakse huupi ja puusalt
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
30.11.2010 21:58:12
|
|
|
Kasutan ka facebooki, paar korda päevas tsekkan ikka üle. Enamasti tundub minu meelest seal olevat 90% parajat müra/mõttetu/fun ja siis 10% on kasulik asi. Üldiselt väga selle koha fänn pole. Mul on targematki teha kui mingeid flash mänge ja muud jama seedida.
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|