Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Nokia vabastab kliendid navigatsioonikulutustest märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.04.2010 21:45:49 vasta tsitaadiga

Põhimõtteliselt teeb sama välja, st offline mode lõpetab kogu side GSM operaatoritega, SIMi väljavõtmisel pole seda lihtsalt võimalik teha. Tulemus, miks niivõrd kaua otsib on see, et ei ole võimalik kasutada aGPSi abi ehk siis aGPS küsib kaardiserverilt üle mobiilse interneti, et mis satelliite võiks otsida taevast ja selletõttu suudetaksegi positsioneerida ülimalt kiiresti. Selle võimaluse puudumisel päritakse järjest kõik läbi ja asi on aegavõttev. Symbian pakub võimalust aGPSi käsitsi välja lülitada jättes telefoni sisse, küll ka maemo seda pakub ma usuks.

Välismaa suhtes niipalju, et kui aGPSi ei kasuta, oled offline mode'is või krabad simi välja, siis ei saa sa mobiilse interneti eest välismaal arvet. Ise küll kipun ka välismaal sisse jätma, kuna sageli on vaja saada kiiresti positsiooni, eriti olles kusagil linnavahel.

NB! Üks halb uudis ka! Nimelt tundub, et nokia rohkematele vanadele telefonitele uut tasuta navigatsioonilahendust ei laienda, vähemasti nii sain mina aru nokia conversationsi (ametlik nokia blog) artiklist täna, kus kuulutati E66 ja E71 rakendus. Suhteliselt kurb peaks mainima, ma tunnen end pisut küll petetult, kuna alguses lubati vanad seadmed ka ühilduvaks tuua. Muidugist 9,99€ pole ka palju maksta navigatsioonilitsentsi eest aga ikkagi..
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
crp
HV vaatleja
crp

sõnum 04.05.2010 14:02:03 vasta tsitaadiga

no mai saa aru, nokia e75 reklaamiti küll kui ultimate äriklassi telefoni, aga pole seda navi tehtud talle thumbs_down.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 05.05.2010 07:42:11 vasta tsitaadiga

Nokia üritab minumeelest üldsegist viimasel ajal inimesi erinevate moodustega panna inimesi uusi telefone ostma. See GPSi saaga on üks neist. Nokia ise minuteada vabandas, et vanadel telefonidel on niivõrd teine riistvara, et ei ühildu uue platvormiga, kuigi iga arendaja peaks mõistma, et tegu on on jamaga. Tegelikult on Nokia üldsegist kuidagist väga valiv viimasel ajal lisarakenduste arendamisel.

Ma olen siis E90 kasutaja ja ega mul on ka oma klassi (kommunikaator) uusim seade, olgugi, et see on oma 3a kasutusperioodile jõudmas, on tegu ikkagist väga võimeka aparaadiga. Vaikselt hakkab tekkima tahe juba osta mõnda uut telefoni aga paraku pole siiani mitte ühtegi telefoni, mida tõsiselt tahaks. Hetkel loodan, et moblin või symbiani järgmine versioon toob miskit soliidset juurde mudelivalikusse.
tagasi üles
HangOver
HV kasutaja
HangOver

sõnum 05.05.2010 14:26:17 vasta tsitaadiga

Mul N900 ja sellle tuleb kogu aeg update peale.Tõsi küll mitte ainult Nokia enda vaid third party omasid.
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 08.05.2010 21:03:01 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:

Ma olen siis E90 kasutaja ja ega mul on ka oma klassi (kommunikaator) uusim seade, olgugi, et see on oma 3a kasutusperioodile jõudmas, on tegu ikkagist väga võimeka aparaadiga.

Vähemalt see kaardivärk jookseb E90 peal.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 27.06.2010 12:41:36 vasta tsitaadiga

trebla kirjutas:
KillerXP kirjutas:

Ma olen siis E90 kasutaja ja ega mul on ka oma klassi (kommunikaator) uusim seade, olgugi, et see on oma 3a kasutusperioodile jõudmas, on tegu ikkagist väga võimeka aparaadiga.

Mis kas uued kaardid jooksevad E90, äkki jagad infot ka icon_razz.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 28.06.2010 21:22:02 vasta tsitaadiga

enterprice kirjutas:
trebla kirjutas:
KillerXP kirjutas:

Mis kas uued kaardid jooksevad E90, äkki jagad infot ka icon_razz.gif

Kahjuks pean tõdema, et uut tasuta navigatsiooni (ovi maps) E90-le tehtud pole ja arvatavasti ei tehta ka. Nokia on vanad S60V3 ja S60v3 fp1 kasutajad suhteliselt minevikku visanud. Nokia poolt on aga võimalik vana Nokia Mapsi kasutada. Negatiivne osa on see, et litsents maksab 9,99 euri aasta.

Muidugist võimalik, et kusagil on mõni grupp selle uue Ovi mapsi ära häkkinud ja ka vanadele portinud aga ma pole ise uurinud selle kohta.
tagasi üles
crp
HV vaatleja
crp

sõnum 09.07.2010 21:04:25 vasta tsitaadiga

Jep nii ta on, Asi töötab ilusti mul nokia e75 peal icon_wink.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 19.07.2010 15:46:14 vasta tsitaadiga

Kasutage "muditud" OVI 3.03, ja ei maksa midagi ... icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 19.07.2010 15:54:30 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
Kasutage "muditud" OVI 3.03, ja ei maksa midagi ... icon_biggrin.gif

hetkel mudisn oma E90 N97 vastu ringi, aga huvitav oleks mõnda linki või muud infi leida. Hea sõpradelegi soovitada icon_smile.gif
Tänud ette
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 20.07.2010 08:28:59 vasta tsitaadiga

enterprice kirjutas:
hetkel mudisn oma E90 N97 vastu ringi, aga huvitav oleks mõnda linki või muud infi leida. Hea sõpradelegi soovitada icon_smile.gif
Tänud ette

Kõik vastused on siin: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=337623&postdays=0&postorder=asc&start=1250
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 09.09.2010 23:35:10 vasta tsitaadiga

Ma ei viitsi tõlkida aga niipalju ütlen, et E71 ja E66 on liitunud tasuta naviga. Palju õnne!

http://www.symbian-freak.com/news/010/09/free_ovi_maps_navigation_available_for_nokia_e71_and_e66.html

Free Walk & Drive Navigation Now Available For Nokia E71 and E66 Owners

surprised us by announcing availability of the latest Ovi Maps Client with free walk & drive navigation for is now available for Nokia E71 and Nokia E66 although they can't offer offer premium content such as Michelin and Lonely Planet guides on these devices because of the various technical constraints!

They also confirmed that these two devices will also be the last of the S60 3.1 and older devices that will get support for this version of Ovi Maps, and that all upcoming Nokia GPS phones will get free walk and drive navigation.

Free walk and drive navigation has been available on a range of devices such as the Nokia E72, Nokia N97 mini and X6 since January and recently, as some of you discovered, also on the Nokia N86 8MP and now you can download it for your E71 and E66 by pointiong your browser to nokia.com/maps.

The new version of Ovi Maps includes high-end car and pedestrian navigation features, such as turn-by-turn voice guidance for 74 countries, in 4 6languages, and traffic information for more than 10 countries, as well as detailed maps for more than 180 countries.
tagasi üles
mella
HV kasutaja

sõnum 13.09.2010 09:21:15 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
Ma ei viitsi tõlkida aga niipalju ütlen, et E71 ja E66 on liitunud tasuta naviga.

Vana uudis. Paar kuud on E66 juba tasuta olnud.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
eckh
Kreisi kasutaja

sõnum 13.09.2010 10:15:07 vasta tsitaadiga

mella kirjutas:
KillerXP kirjutas:
Ma ei viitsi tõlkida aga niipalju ütlen, et E71 ja E66 on liitunud tasuta naviga.

Vana uudis. Paar kuud on E66 juba tasuta olnud.

E71 alates aprillist.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 13.09.2010 10:26:59 vasta tsitaadiga

Jamh tõepoolest enda tähelepanematusega tegu - uskusin ilmselt liiga sinisilmselt allikat ja värsket uudist. Kui nüüd teemasse vaatan, siis 7 aprillil olen ise ka siin kirjutanud, et E66 ja E71 on lisatud toetatute nimekirja

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5776173#5776173
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Nokia vabastab kliendid navigatsioonikulutustest mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.