praegune kellaaeg 19.06.2025 02:23:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
warkriss
Kreisi kasutaja
|
09.09.2010 16:02:06
Katkine kõrvaklappide ots |
|
|
Tere, mure on siis selline, et mul on Skullcandy FMJ klapid, mille ostsin ebayst. Garantii kohta alguses ei uurinud, kuid nüüd kui need veidi katki läksid siis uurisin ja tuli välja, et Eestis teostab neile garantiid PhotoPoint, kuid kuna tellisin netist siis tsekki pole ja garantiiremonti ei teostata.. Võtsin ka müüjaga ühendust (powerseller), kuid sealt poolt on vaikus (üle poole aasta juba).
Lugu siis selline, et klappidel on pistik veidi katki läinud (vähemalt mulle tundub nii). Vahepeal kaob ühest klapist heli ära, kui juhet veidi mudida, siis tuleb tagasi, ehk järelikult on pistiku juures mingi juhe lahti tulnud natuke. Kus Tallinnas sellist asja remonditakse? Või teeks äkki mõni sõralik HVlane asja kärmelt ära (eeldan, et see ei tohiks suur töö olla? Ise seda teha ei saaks, sest kolbi mul pole ja pole seda ka kunagi käes hoidnud.) Ja see tundub üsna tüüpviga klappidel olema, ei tea kas saaks seda sama otsa kasutada ning lihtsalt juhet veidi kärpida või peab ka täiesti uue otsa muretsema? Kui jah siis ei tea kust poest seda saaks?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
09.09.2010 17:04:47
|
|
|
Selline ots siis või?
Spoiler 
Kui see metallkate keerates maha tuleb, siis saab ilmselt sama otsa kasutada.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
09.09.2010 17:10:01
|
|
|
Just seesama ots. Ise vist pole mõtet seda otsa praegu näppima hakata.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|