Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
06.09.2010 10:50:41
Logitech Ultimate Ears tagab maksimaalse heli |
|
|
link :: Logitech
Pressiteade - Logitech toob turule uue atraktiivsete hindadega müra isoleerivate kõrvaklappide valiku — Ultimate Ears™ 700, Ultimate Ears™ 300 ja Ultimate Ears™ 200.
“Juhtivad muusikud loodavad kogu maailmas laval esinedes kaubamärgile Ultimate Ears,” ütles Philippe Depallens, Logitechi Ultimate Ears tootmisüksuse asepresident ja peadirektor. “Need samad audioinsenerid, kes on kümnendi jooksul ehitanud tellimuse peale Ultimate Ears lavamonitore, disainisid uue Ultimate Ears tootevaliku audiodraiverid, et kuuleksite oma lemmiklaulude kõiki detaile ja kogu sügavust. Kust iganes te oma muusikat kuulate — iPod®-ist, iPhone®-ist, kaasaskantavast muusikapleierist, DVD-mängijast, käeshoitavast arvutimängude mängimise seadmest või sülearvutist —, meie kõige uuemad kuularid ja peakomplektid võimaldavad teil kuulda muusikat nii, nagu selle loojad soovisid, et seda kuuldakse.”
Ultimate Ears 700
Ultimate Ears 700 müra isoleerivad kuularid pakuvad kvaliteetset heli ilma takistusi ja ebamugavust valmistamata. Need kuularid rakendavad spetsiaalselt häälestatud kahe armatuuriga mikrodisaini, mis eraldab kõrged ja madalad sagedused, et tuua teieni sedavõrd rikkalik ja detailne heli, et laulusõnade vahel on kuulda hingetõmbed. Müra isoleeriv disain vähendab välismüra 26 dB võrra ning võimaldab teil keskenduda muusikale.
Need vaid 11,6-grammised kuularid on piisavalt kerged kandmiseks lõõgastumishetkel, bussiga tööle sõites või tervisejooksu tehes. Moodne ja atraktiivne mikrodisain muudab kuularite välimuse ja nende poolt kandmisel tekitatava tunde just sama heaks, nagu on nende heli.
Ultimate Ears 300 kuularid ja Ultimate Ears 300vi peakomplekt
Aktiivse eluviisiga inimestele valmistatud Ultimate Ears 300 ei kuku treeningu ajal peast ära tänu lihtsalt kasutatavatele kohandatavatele kõrvaseadistele. Need vastupidavatest higikindlatest materjalidest valmistatud kuularid panevad vastu koguni kõige raskematele treeningutele. Ja kuna need on häälestatud basse tavalisest enam võimendama, on teil alati olemas rütm, mida vajate, et end liikumas hoida.
Ultimate Ears 300vi müra isoleerivat peakomplekti iseloomustab sama akustika nagu mudelit Ultimate Ears 300, ent selle juhtmel on juhtseadised ja mikrofon, et teile oleks nii muusikat kuulates kui telefoniga vesteldes tagatud detailne heli, selged kõned ja müraisolatsioon.
Ultimate Ears 200 kuularid ja Ultimate Ears 200vi peakomplekt
Ultimate Ears 200 müra isoleerivad kuularid või Ultimate Ears 200vi müra isoleeriv peakomplekt on kindel valik neile, kes soovivad mitmekülgseid ja mugavaid kuulareid ja seda koguni juhul, kui teil on väikesed kõrvad. Saate valida sobiva värvi oma isikliku stiili väljendamiseks, kuna Ultimate Ears 200 ja 200vi on saadaval nii roosa, musta kui sinisena.
Personaliseeritud sobivus ja kaasaskantav hoiutoos
Personaliseeritud sobivuse tagamiseks kuulub kõikide uute Ultimate Ears kuularite ja peakomplektide juurde viis paari pehmeid kõrvapolstreid suurusevahemikus XXS kuni L, et leiaksite just endale ideaalselt sobivad polstrid. Et võimaldada maksimaalset helidesse süüvimist ja aidata isoleerida soovimatut müra, kuuluvad Ultimate Ears 400vi ja 700 mudelite komplekti ka Comply™-kattega otsakud. Ultimate Ears kuularite ja peakomplektidega on kaasas ka kompaktne kaitsetoos, et saaksite need endaga ükskõik kuhu mugavalt kaasa võtta.
Hinnad ja kättesaadavus
Alates oktoobrist Euroopa turule jõudvate mudelite Ultimate Ears 200, Ultimate Ears 300 ja Ultimate Ears 700 soovituslikud jaehinnad on vastavalt €29.99, €49.99 ja €149.00
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
06.09.2010 23:24:20
|
|
|
Lõpuks ometi Eesti turul. Ise kasutan Superfi 5 ja sellest paremat helikvaliteeti pole mina veel kuulnud. Ükski ülepea käiv klapp ei suuda konkureerida. Lisaks veel ei väsi kõrv ka pikemal kuulamisel ära jne. Tõeliselt hea bränd
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
07.09.2010 09:19:19
|
|
|
Kaksa kirjutas: |
Ükski ülepea käiv klapp ei suuda konkureerida. |
Ei tahaks tähenärija olla aga seda küll ei usu. Nööpklappe võrrelda üle pea käivatega on umbes sama nagu kõlareid üle pea käivatega võrrelda.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
07.09.2010 09:32:21
|
|
|
madest, see on pigem selline isikliku emotsiooni põhjal tehtud hinnang. Ülepea käivad ei ole minu jaoks, liiga palju heli tuleb läbi ja seega kaotab kõrvaklappide mõtte, reeglina ebamugavad ja sportimiseks nad ammugi ei sobi. Ma ei ütle midagi halba ülepea käivate kohta, aga need ei ole minu jaoks
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
wari
Kreisi kasutaja
|
07.09.2010 12:38:03
|
|
|
Lõpuks ometi Eesti turul. Ise kasutan Superfi 5 ja sellest paremat helikvaliteeti pole mina veel kuulnud. Ükski ülepea käiv klapp ei suuda konkureerida. Lisaks veel ei väsi kõrv ka pikemal kuulamisel ära jne. Tõeliselt hea bränd :) |
OMFG üle 2000 krooni eest ma eeldaks orgasmilist helikvaliteeti!
ise olin üsna rahul ka SE W810i-ga kaasasolnud klappidega.
Ehk raatsib keegi tallinna elanik oma 2000.- nööpe proovida anda?
P.S. Kasutan ipod nano 4gen-i ja telefone muusika kuulamiseks
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
07.09.2010 15:21:20
|
|
|
wari kirjutas: |
Lõpuks ometi Eesti turul. Ise kasutan Superfi 5 ja sellest paremat helikvaliteeti pole mina veel kuulnud. Ükski ülepea käiv klapp ei suuda konkureerida. Lisaks veel ei väsi kõrv ka pikemal kuulamisel ära jne. Tõeliselt hea bränd  |
OMFG üle 2000 krooni eest ma eeldaks orgasmilist helikvaliteeti!
ise olin üsna rahul ka SE W810i-ga kaasasolnud klappidega.
Ehk raatsib keegi tallinna elanik oma 2000.- nööpe proovida anda?
P.S. Kasutan ipod nano 4gen-i ja telefone muusika kuulamiseks |
Peaks siiski täpsustama, et klapid on ikka audiofiilidele ja mp3 kuulamine nendega on suhteliselt mõttetu
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
07.09.2010 15:39:43
|
|
|
Hea kvaliteediga mp3 on üldjuhul originaalist eristamatu. Teadlikud audiofiilid ei pahanda mp3 peale.
2000 klappide eest on igati normaalne. Saab juba praktiliselt tippkvaliteediga heli. Selliste in-ear monitoride tippude hinnaklass on samas 1000$ ja rohkem.
Kõrvasisesed ja kõrvapealsed klapid on aga ikkagi minu arust väga erinevad asjad. Mõlemal on omad plussid ja miinused ja üksteist nad minu arust ei asenda. Kõrvasisesed on head mürarikkas keskkonnas, kuid nad tekitavad ikkagi paratamatult selle tunde, et sul on midagi kõrva topitud, ka juhtmemüra ja "merekarbi" efekt kipub sisse tulema. No näiteks võib juhtuda, et pead hambad koos hoidma, et selline tume mürin kõrvus ei kajaks. Kõrvapealsete suurte klappidega vaikses keskkonnas kuulates on vabam tunne. Välismüra summutavad halvemini ja suured on ka, mistõttu kodust välja nendega ei taha minna.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|