Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elioni Korrusmaja internet (endine Telester) + ruuter = probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
astrona
HV vaatleja

sõnum 09.09.2010 15:06:02 Elioni Korrusmaja internet (endine Telester) + ruuter = probleem vasta tsitaadiga

Endine Telester'i ühendus, mille puhul võrgukaabel otse korterisse jookseb (modemit pole vaja) + ASUSe Wifi ruuter.
* Ühendan kaablid nagu peab,
* Vaatasin ruuteris settingud üle, kõik default DHCP jne + restart
* WAN ja LAN tulukesed põlevad.
* ruuter annab PC'le IP
* ruuter ise saab WAN IP 90.x.x.x. vms mis võiks olla Elioni antud.
Aga mida pole, on internet.

Meenub, et selle ühendusega oli mingi lugu, et kui selle kaabli 2. arvuti (teine MAC adr) taha lükata, siis 1. katsel surfata, hüppas mingi Elioni leht ette, et mingit parooli küsida. Need paroolid on põhimõtteliselt olemas, aga hetkel seda lehte ette ei tule.

Mis teha?
* Paluda Elionilt nende "keldris või ma ei tea kus asuvale ruuterile" restart teha.
* Ruuterile jäigalt samad ip dns id jne panna, mille elion muidu PC'le annab (oleks liiga ajutine lahendus vist)
* Uurida, kas Ruuter saaks MACi valetada.

Ühendus ei asu mul kodus, ja käin seal harva - tahaks järgmine kord töötava lahendusega kohale minna icon_smile.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 09.09.2010 15:32:58 Re: Elioni Korrusmaja internet (endine Telester) + ruuter = probleem vasta tsitaadiga

astrona kirjutas:
...Aga mida pole, on internet....

Unustasid lisada metoodika, mida kohaldades jõudsid sellisele järeldusele.
Siis saaks aimu, kas internet ikka puudub.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
astrona
HV vaatleja

sõnum 09.09.2010 16:39:52 vasta tsitaadiga

No web ei avanenud ja ping www.hot.ee ei andnud tulemust.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 09.09.2010 17:08:17 Re: Elioni Korrusmaja internet (endine Telester) + ruuter = probleem vasta tsitaadiga

tsitaat:
Mis teha?
* Paluda Elionilt nende "keldris või ma ei tea kus asuvale ruuterile" restart teha.
* Ruuterile jäigalt samad ip dns id jne panna, mille elion muidu PC'le annab (oleks liiga ajutine lahendus vist)

Need variandid elioni võrgus tööle ei hakka.

Ma teeks ruuterile reseti, asetaks kaabli arvutile läbi ruuteri sappa ja prooviks www.neti.ee-d avada. Peaks kenasti sisselogimisleht ette ilmuma. Samas võib tehnilise toega üle täpsustada, kas äkki võrgus sama mäkiga teist seadet pole.

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 09.09.2010 17:15:26 vasta tsitaadiga

Elioni DNSidele ping toimib? mis näitab traceroute kui mingile lehele ligi hakkad minema?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
astrona
HV vaatleja

sõnum 09.09.2010 18:11:00 Re: Elioni Korrusmaja internet (endine Telester) + ruuter = probleem vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
tsitaat:
Mis teha?

Need variandid elioni võrgus tööle ei hakka.

Ma teeks ruuterile reseti, asetaks kaabli arvutile läbi ruuteri sappa ja prooviks www.neti.ee-d avada. Peaks kenasti sisselogimisleht ette ilmuma. Samas võib tehnilise toega üle täpsustada, kas äkki võrgus sama mäkiga teist seadet pole.
Konkreetselt neti.ee'd ma ei proovinud, aga paar teist lehte ei avanud (ainult ruuteri admin leht)- mõtles veel mingi kõva 5sek enne kui loobus lehe avamisest. Arvatavasti DNSi vms ei lasta ligi. No jah, kui mõelda, peaks ta selle paroolisisestamislehe ikka PC ekraanile tooma icon_smile.gif. Kartsin muidu seda, et küsib äkki ruuteri käest parooli, aga see ei oskaks nagu midagi ette võtta.

Kas see www.neti.ee on nagu konkreetselt kohustuslik 1. leht, et avaneks see paroolisisestamise leht?

Gizmoz kirjutas:
Elioni DNSidele ping toimib? mis näitab traceroute kui mingile lehele ligi hakkad minema?

tsitaat:
Ühendus ei asu mul kodus, ja käin seal harva
Eks kui kohale lähen, siis proovin ka seda.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elioni Korrusmaja internet (endine Telester) + ruuter = probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.