praegune kellaaeg 25.06.2025 15:49:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
CommandsRef
HV kasutaja
|
24.08.2010 11:26:56
Häda sysprepi ja kloonimisega |
|
|
Tahan kloonida arvutit, mis erinevad teineteisest vaid emaplaadi osas: algne 915g chipiga, pärastine 945g chipiga.
Ilma sysprepita annab sinist ekraani. Paraku teeb ta seda ka sysprep -factory või -reseal kasutamise järel. Mup.sys loeb ära, siis seaisab natuke aega ja tulebki sinine ekraan. INACCESSABLE_BOOT_DEVICE ta igatahes ei ütle. Eks ma ise olen ka rumal antud teemas ja googeldamisega ka eriti targemaks ei saanud.
Palun tehke mulle puust ja punaseks, mil võtmed ja värgid ma peaks sysprepile andma. Võtmetest, domeenidest ja SIDidest on hetkel suva.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
25.08.2010 23:51:15
|
|
|
Kas kloonid ata kettalt sata kettale? Sysprepil ei ole selle veaga mingit tegemist, pigem viitab see kas draiverite puudumisele või kloonimise veale
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.08.2010 23:55:16
|
|
|
Antud sinine ekraan viitab hoopis sellele, et emaplaadid on omavahel liialt erinevad ning et installitud Windows ei tunnista seda uut emaplaati endale sobivaks.
Nii, et tee pigem puhas install...
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
CommandsRef
HV kasutaja
|
26.08.2010 10:13:53
|
|
|
tsihh kirjutas: |
Kas kloonid ata kettalt sata kettale? Sysprepil ei ole selle veaga mingit tegemist, pigem viitab see kas draiverite puudumisele või kloonimise veale |
SATA kettalt SATA peale.
Läks Reinstall, mitte puhas install. Ma siiski lootsin, et ma ei pea seda tegema.
Kui kunagi rohkem aega, katsetan uuesti.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|