praegune kellaaeg 26.06.2025 02:04:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
alan1
HV vaatleja

|
21.06.2010 19:08:47
Mp3 laulude nimed mida CDJ välja ei loe. |
|
|
Et siis kui ma burnin´ näiteks mingi audio cd-d siis näiteks Arvutis on ta ka track01, track02 jne nimeall. Kuidas seda viga lahendada? Mul oleks seda hädasti vaja. Kunagi sain sellega ühele poole aga nüüd jälle sama jama.
Ning mul on lihtsam tracklisti teha kui laulude nimed oleks burnituna ka alles, kuna siis saan load cd teha ja siis nimed tulevad kohe blank documenti koos aegadega.
Ootan vastust.
_________________ Everything is possible! |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
21.06.2010 19:33:42
|
|
|
AudioCD failid jäävad Track.cda nime alla failidena. Lahenduseks on CD-TEXT ning pädev kribaja ja lugeja või pleier, mis suudab infot võtta CDDB-andmebaasist, ning loomulikult ei tasu unustada, et tegu peab olema originaalplaadiga, mitte ise erinevatest lauludest kokkuklopsituna.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.06.2010 20:09:03
|
|
|
Lisaks veel see, et osad programmid võtavad nimed ja plaadi pildid / info internetist.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
alan1
HV vaatleja

|
21.06.2010 20:43:45
|
|
|
No aga kunagi ma sain nii et nimed jäävad ka näha et loadis ilusti laule jne.
to tahanteada: sinu ütlus ei andnud mulle midagi, sest ma tean seda isegi. Btw, mul suutis neid nimesi leida offlinena täiesti.
Aga ma ei suuda tuletada meelde kuidas.
_________________ Everything is possible! |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
20.08.2010 15:34:20
|
|
|
Winamp suudab seda infot lugude, kui see audio CD peal olemas, Windows Media Playeril oli ka miski blugina võimaluse lisamine olemas, kunagi sai isegi tööle, hetkel otsib ainult neti andmepaasist ja kui sealt ei leia, siis lugude nimesid ei kuva, samas Nero näitab, et lugudel nimed olemas ja nagu mainisin, Winamp samuti suutis need nimed uuesti isekirjutatud lemmik lugude CD_lt näitata.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|