Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Helikaardile driverid, SigmaTel STAC9220 A1 @ Intel 82801GB ICH7 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kilkar0
HV vaatleja

sõnum 18.08.2010 15:34:29 Helikaardile driverid, SigmaTel STAC9220 A1 @ Intel 82801GB ICH7 vasta tsitaadiga

Tervist!

Umbes aasta tagasi oli taoline probleem aga siis oli see XP peal. Ei tulnud heli ja kasutaja pealuu leidis mulle lahenduse. Hetkel on nüüd windows 7 ja seal on baasdriveid vms. olemas, st et heli oli. Sai soetatud mikrofon aga mikrofon ei tööta, st. ei detecti ära. Googeldades veits leidsin, et teised on driveritega tööle saanud. Kahjuks on minu eelmine post siis kadunud, niiet ei saanud proovida seda lahendust, mis sain eelmine aasta.

Igastahes, everest annab siis nagu peakirjas on : SigmaTel STAC9220 A1 @ Intel 82801GB ICH7

OSiks on mul Windows 7 Ultimate 32bitine.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.08.2010 15:52:03 vasta tsitaadiga

Proovi seda http://www.x-drivers.com/catalog/drivers/sound_cards/companies/sigmatel/models/stac9220/10454.html
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
kilkar0
HV vaatleja

sõnum 18.08.2010 16:46:18 vasta tsitaadiga

Alguses tuvastas ära aga räiget staatilist laksis ja skypes ei kuulnud üldse, siis skype tõmbas end jumala umbe, tegin restarti arvutile ( loomulikult peale driveri installi tegin ka, niiet see teine resu ) ja nüüd töötas skyper mikker normaalselt. Aitäh kiire lahenduse eest, DefXtreme.

Ma ei tea, aga kui ma oma kaarti& mobo lasin googli, siis lasi mul ikka paar lehte totaalset paska jutti :O x-driversi viidet ei leidnud. icon_razz.gif
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.08.2010 16:53:58 vasta tsitaadiga

Tore siis! thumbs_up.gif icon_wink.gif

Mul juba kogemusi driverite otsimisel. Pidevalt mõni sõber küsib abi driverite leidmisel, emajaolt heli- ja võrgukaardi jaoks.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Helikaardile driverid, SigmaTel STAC9220 A1 @ Intel 82801GB ICH7
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.