praegune kellaaeg 24.06.2025 12:54:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kilkar0
HV vaatleja
|
18.08.2010 15:34:29
Helikaardile driverid, SigmaTel STAC9220 A1 @ Intel 82801GB ICH7 |
|
|
Tervist!
Umbes aasta tagasi oli taoline probleem aga siis oli see XP peal. Ei tulnud heli ja kasutaja pealuu leidis mulle lahenduse. Hetkel on nüüd windows 7 ja seal on baasdriveid vms. olemas, st et heli oli. Sai soetatud mikrofon aga mikrofon ei tööta, st. ei detecti ära. Googeldades veits leidsin, et teised on driveritega tööle saanud. Kahjuks on minu eelmine post siis kadunud, niiet ei saanud proovida seda lahendust, mis sain eelmine aasta.
Igastahes, everest annab siis nagu peakirjas on : SigmaTel STAC9220 A1 @ Intel 82801GB ICH7
OSiks on mul Windows 7 Ultimate 32bitine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
kilkar0
HV vaatleja
|
18.08.2010 16:46:18
|
|
|
Alguses tuvastas ära aga räiget staatilist laksis ja skypes ei kuulnud üldse, siis skype tõmbas end jumala umbe, tegin restarti arvutile ( loomulikult peale driveri installi tegin ka, niiet see teine resu ) ja nüüd töötas skyper mikker normaalselt. Aitäh kiire lahenduse eest, DefXtreme.
Ma ei tea, aga kui ma oma kaarti& mobo lasin googli, siis lasi mul ikka paar lehte totaalset paska jutti :O x-driversi viidet ei leidnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
18.08.2010 16:53:58
|
|
|
Tore siis!
Mul juba kogemusi driverite otsimisel. Pidevalt mõni sõber küsib abi driverite leidmisel, emajaolt heli- ja võrgukaardi jaoks.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|