praegune kellaaeg 21.06.2025 08:49:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
strohher
HV veteran

|
14.08.2012 14:34:37
Lenovo 3000 N200 probleem |
|
|
Jändan siin juba tunde ühe läpakaga, püüdes eluvaimu sisse saada.
Mõned nädalad tagasi hakkas kõvaketas jamama ja raal käskis käbe andmed kätte saada sealt. Ei saanud windowsigi sellega ega biosesse. Vint läks garantiisse ja saadeti tutikas asemele, et katki jah.
Mis siis ikka, plaat sisse ja installima. Installisin ära, kenasti xp peal ja vaja restarti. Tegin, läks jälle lolliks. Alguses PXE-E61 Media Test Failure, Check Cable, siis peale vindi välja kakkumist korraks ja tagasi pannes viskab ette selle valge kasti kus et vajuta esc f1 f11 jne ja piniseb nagu segane. Ükski nupp ei funka. Sundrestart. Sama jama aga sain mingi ime läbi esc nupuga winni üles.
Kõik tundub ok, restart ja jälle sama jura. Tegin biosele reseti. Käima, taas ees PXE-E61 error. Peale järjekordset restarti Taas valge aken valikutega ja piniseb.
Vahetasin ka mälud omavahel ära, ei midagi. Kakkusin aku ära ja toide maha 15 min. sain biosesse sisse, et seda uurida, viimane aga vilgub metsikult. Vahepeal sai esc-ga sinna kus valida last known conf v normalli jne, viskab korraks bootimise akna ette, restart ja otsast pihta.
Pikk ja segane jutt aga mul on juhe koos
Ahjaa, kõige alguses on alati see Lenovo aken korralikult ees, kus pakub valikut punast kohvrit mutrivõtmega näppida.
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
14.08.2012 14:37:43
|
|
|
PXE-E61 error tähendab et üritab võrgust buutida ja ei saa..
Mulle tundub et see "uus" ketas on sünnitrauma tagajärjel surnud.
Refurb ketaste puhul üldse ei imesta
|
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
14.08.2012 15:05:14
|
|
|
ThedEviL, aga kuidas ta siis töötab, kui ma läbi aanuse hambaid parandades winni saan?
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.08.2012 15:08:14
|
|
|
Bootimisjärjekorras pane esimeseks seadmeks HDD ja vii see võrgust bootimiste valik viimaste hulka. Installimisel pane esimeseks aga optiline seade.
F11 või F12 peaks ette manama seadmete nimekirja, millelt bootida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
14.08.2012 16:43:08
|
|
|
Betamax, on pandud tavaline, et plaat, HDD ja mis see kolmas oligi. Võiks ju proovida aga ta sinder ei lase biosesse. Võtan toite mingiks ajaks tagant ära jälle.
Sain BIOSi sisse. Miskipärast nüüd ei virvendanud enam. Panin siis optilise asemel HDD esimeseks. Ei midagi, viskab koos pininaga jälle ette Startup Interrupt Menu ja ükski nupp ei reageeri. Eks ma piinan teda edasi
Vahepeal saan winni logimiseni aga sinised kastid liikuma ei hakka ja viskab taas restardi. See raal on täiesti
Teen õhtul Hiren’s BootCD, ehk saab sealt miskit kasulikku.
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.08.2012 16:46:16
|
|
|
Virvendamised ja Biosi jamad viitavad hoopis emaplaadi probleemidele.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
17.08.2012 09:44:40
|
|
|
tahanteada, siis ma võin selle arvutiga jäneseid loopida järelikult
E: Sain winni uuesti installima. Momendil paistab kõik ok, ainult piniseb kõvasti pidevalt. Mul on USB kaudu teine klaver taha ühendatud, kuna läpaka enda omal osad nupud ei tööta. Kas sealt võiks ka viga otsida?
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|