praegune kellaaeg 17.06.2025 20:49:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
06.08.2010 12:19:08
Gallery2 - password protected album |
|
|
Mure selline, et kasutan Gallery2 galeriid. Üritan nüüd tekitada albumit, mis oleks avalikkuse silme eest varjatud ja parooliga kaitstud (kasutades password protected albums pluginat, mitte kasutajakontot selle jaoks). Hetkel ei suuda aga välja mõelda, mis permissionite kombinatsiooni ma pean sellele galeriile panema, et oleks täidetud järgmised tingimused:
1) Galerii peab olema avalehel näha, et seda saaks klikkida
2) Klikkides küsitakse parooli
3) Õige parooli korral näidatakse galerii sisu
Erinevaid variante hetkel proovides olen jõudnud kahte äärmusesse - kas galerii on hoolimata peale pandud paroolist 100% avalik ja sisu kohe näha või siis ei ole galeriid enam avalehelgi näha, kui otse URLiga kohale minna, küsitakse parooli ja ka õige parooli peale sisu ei näidata vaid küsitakse uuesti parooli.
Kesisest dokumentatsioonist üldise permissionite süsteemi ja passwordi mooduli kohta olen aru saanud, et olulised permissionid, millega mängida, on [core] View item, View resizes, view originals, aga mis kombinatsioonis ma neid rakendama pean, seda ma ei mõika.
Äkki kellelgi on samalaadseid kogemusi, mida minuga jagada?
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|