praegune kellaaeg 20.06.2025 18:37:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
korralik
HV kasutaja
|
03.08.2010 21:29:41
DVD ühendamisel arvuti hangub...ehk oskab keegi miskit soovitada |
|
|
Sai täna ostetud uus Samsungi sata dvd kirjutaja SH-S223, mille ühendasin MS-6570E ATX emaplaadi teise SATA pesa külge (esimeses pesas töötab eduliselt 500gb sata ketas), kuid arvuti hangus XP pro käivitamise ajal. Proovisin dvd ühendada kõvaketta asemele, kuid tulemus sama. Sai veel proovitud nii,et ainult vool taha ja siis dvd sahtel toimis aga nii, kui sata kaabli taha pistsin töötava arvutiga, näidati mulle liivakella ja ei hiir ega ka klaver ei toiminud. Kas keegi oskab mingit nõu anda?!
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
03.08.2010 21:39:48
|
|
|
Kribajale ikka toite ka taha panid?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
korralik
HV kasutaja
|
03.08.2010 22:00:07
|
|
|
tsitaat: |
Kribajale ikka toite ka taha panid? |
ikka panin
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.08.2010 22:23:35
Re: DVD ühendamisel arvuti hangub...ehk oskab keegi miskit soovitada |
|
|
korralik kirjutas: |
Sai täna ostetud uus Samsungi sata dvd kirjutaja SH-S223, mille ühendasin MS-6570E ATX emaplaadi teise SATA pesa külge (esimeses pesas töötab eduliselt 500gb sata ketas), kuid arvuti hangus XP pro käivitamise ajal. Proovisin dvd ühendada kõvaketta asemele, kuid tulemus sama. Sai veel proovitud nii,et ainult vool taha ja siis dvd sahtel toimis aga nii, kui sata kaabli taha pistsin töötava arvutiga, näidati mulle liivakella ja ei hiir ega ka klaver ei toiminud. Kas keegi oskab mingit nõu anda?! |
ot: |
mul andis nädal tagasi sama kirjutaja otsad peale 1 aastat kasutamist
Kirjutas, aga pooled asjad olid pees, ehk ykski aparaat seda välja ei lugenud |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|