praegune kellaaeg 26.06.2025 05:32:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dely
HV vaatleja
|
30.07.2010 15:47:45
Hädasti nõu vaja seoses Dell sülearvutiga! |
|
|
Nimelt on mull Dell Studio 15, mis just juulis sai aasta vanaks. Aga juba teeb trikke. Nimelt hakkas mul mõnda aega tagasi kaas logisema. Esialgu ei pööranud sellele mingit tähelepanu, lihtsalt käsitlesin teda vaikselt ja ettevaatlikult. Kuna me kõik teame aga, et ükski viga iseenesest ei parane, pigem suureneb, siis on ka minu arvuti nüüd teinud sellise triki, et lõi lihtsalt terve ekraani helepunase valgusega üle. Klapp loksub täpsemalt vasakult poolt ainult (paremalt on tugevalt kinni) ja kui seda liigutada sealt vasakult poolt siis vahepeal lööb ekraani siniseks, vahepeal punaseks. Ja nüüd ma siin mõtlengi, et kas seda on võimalik parandada? Ise ei anna sellega vist midagi teha, aga kui garantii on kehtiv siis kas see läheb ka garantiiremondi alla või on oodata, et peaksin selle ise kinni maksma?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
30.07.2010 15:58:24
|
|
|
Selliste trikkide korral on mõistlik aegsalt garantiisse pöörduda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|