praegune kellaaeg 20.06.2025 00:35:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaurxxl
HV vaatleja
|
29.07.2010 21:09:03
Sony e-lugeja aku probleem. |
|
|
Mingi 3-4 kuud tagasi tellisin Amazonist endale sony reader'i (PRS-600) ning esimesed laadimise tegin ma korralikult nagu pidi ... ehk täiesti täis ja siis laadisin kui see täiesti tühjaks sai ... ning aku pidas koolis jne rahulikult päris mitu päeva vastu. Aga nüüd on millegipärast juhtunud nii, et aku peab pärast tervet päeva laadimist kuni tund vastu. Enne seda umbes paar nädalat ma seda ei kasutand, ehk see on juhtund niisama seistes.
Et küsimus siis midagi sellist, et ega keegi ei tea mida sellisel juhul tegema peaks. Kuna see on amazonist tellitud tähendab, et see on kohale jõudnud mikidemaalt ja ma ei kujuta ette kuidas sel juhul garantiiga lood on. Või kus sellist probleemi lahendada saaks ... ehk remontida (tollel lugejal on aku veel kusagil sees ka, mitte vahetatav niisama).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|