Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Nutitelefonide lahing, kes teeb siis ikka seda kõige-kõigemat ? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Parim nutitelefonide tootja ?
HTC
49%
 49%  [ 83 ]
Sony Ericsson
4%
 4%  [ 7 ]
Nokia
15%
 15%  [ 26 ]
Apple
17%
 17%  [ 29 ]
Samsung
10%
 10%  [ 18 ]
LG
1%
 1%  [ 3 ]
Mõni muu ? Kirjuta teemasse !
0%
 0%  [ 1 ]
hääli kokku : 167

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
as2
HV vaatleja

sõnum 23.07.2010 18:29:38 Nutitelefonide lahing, kes teeb siis ikka seda kõige-kõigemat ? vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
Andium, krusu70, teate ka üldse millest jutt on? icon_eek.gif tõsi, ma olen Samsungifänn, aga I9000 peaks isegi non-fänni jaoks muljetavaldav olema icon_rolleyes.gif võrrelge ise.
Andium, sinu kirjeldatud probleemid pärinevad aastate tagant. I9000 prose ON kiirem, kui Desire oma (takt küll sama, aga testides ikkagi kiirem). käivitusaeglus (kui selline asi olemas on, ise pole kogenud oma 3 Samsungi puhul, odavsaanidel vbl tõesti) saab olla ainult Samsa enda OS'i (pre-Bada) viga, I9000 on samamoodi Android nagu Desire, seega pole selline asi loogiline. ja I9000 aku ON parem, lisaks palju säästlikum (ja igas mõttes palju parem) displei.
krusu70, kui sa võrdled ükskõik millist HTC'd Corby või muu low-end lutsuga, siis tõesti, "ei küündi sinna maanigi". võrrelda võiks võrreldavaid asju...

Hetkel enda silmis Samsung Galaxy s i9000 vs. iPhone 4 vs. HTC Desire

Display
1. Galaxy s (Super AMOLED 800x480 ~20% vähem energia kulu kui AMOLED, tiba "tera(vam)lisem" pilt ja parimad toonid)
2. iPhone 4 (Retina kõrgeim reso 960×640 !!! )
3. Desire (AMOLED 800x480)

Galaxy S i9000 vs iPhone 4 pixels (Desire-l sama teravaus mis i9000-ndel)

Värvitoonid on Galaxy S i9000-l tuntavalt üle teistest (iPhone 4 on siin kõrval kõige viletsam, Desire jääb kahe vahele).

Korpus
1. HTC Desire (võimalik, et inetuim aga selle eest töökindlaim, praktilisem jne)
2. iPhone 4 (kui ei arvesta seda, et korpusest tingitult on häiritud (vähemalt USA) GSM levi)
3. Galaxy S i9000 (pirakaim, samas, on küll üli kerge aga kipub odava plastiku tunnetus tekkima, taga kest on näpujälemagnet jne)

Sisu (prose, interface, op süsteem, price per value)
1-
2. HTC Desire ((+)touch sence, (-)vajaks hädasti uuemat Android op-i (-) puudulik multi touch (-) hetkel viletsaim video salvestus (+)hetke mõistlikum hind)
ja Galaxy S i9000 ((+)vinge 3D lisa prose(-) Pole välku! (+) OP 2.2 -ga tuleb mõlemal juurde lisa meeldivusi !
3. iPhone 4 ((-)pole avatud Android op icon_smile.gif "Love it or hate it, I do the last!", (+) enamasti kõik vajalik ka töötab! ,(-)levi probleemid ?)

viimati muutis as2 26.07.2010 00:39:41, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanza
HV vaatleja
Tanza

sõnum 23.07.2010 21:49:11 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
...võrrelge ise...

Tänan, hea võrdlus, Desire on jah hea telefon icon_smile.gif .
HTC ridadest kogemus nii HD2 kui Desirega: Desire võtab topeltnelsoniga seljavõidu. Võibolla sattus mulle esmasp hommikul valmistatud HD2 kui 5 juu jooksul käis ta 3x remondis ja seetõttu erilist usaldust see föön ei tekitanud. Teisalt on 3,7" siiski ise suht suur ekraan, suuremat ei tahakski, 4,3" on kindlasti juba liialt suur, meenutades leivalabidat või aknakraapijat, sõltuvalt aastaajast. On ka HD2-l häid omadusi võrreldes Desirega, kuid üldiselt on siiski Desiret mõnusam ja mugavam kasutada. Kusjuures sama prose puhul on Desire reageerimine vajutusel pisut nobedam HD2st.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 23.07.2010 22:35:55 vasta tsitaadiga

Tanza, tablett keele all? ei eita, et Desire hea telefon, aga mis valemiga sellest võrdlusest Desire võitjana väljus? icon_eek.gif igas asjas on I9000 sama hea või paremgi, v.a. välk. ning selle tipuks võrdled veel Androidi ja WM'i?
HTC'ga tundub sama kultus arenevat nagu Mac'iga - teised võivad ees olla aga see ei loe icon_razz.gif

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 23.07.2010 22:38:42 vasta tsitaadiga

Tanza, Täitsa lahe on võrrelda WinMO-d ja Android telefone icon_neutral.gif
Tundub et sa ei jaga üldse matsu, lugeda ülevateid ikka võib thumbs_up.gif
SRY minu otsekohesus.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Tanza
HV vaatleja
Tanza

sõnum 23.07.2010 23:05:31 vasta tsitaadiga

wanawoll, loe mu tekst uuesti läbi, ära rohkem peale võta siis siis paku uuesti kas on mõtet võrrelda. Telefone saab ju võrrelda omavahel, sõltumata tema op süsteemist, kuidas on kasutusmugavus, aku kestvus, reageerimine vajutamisele jne on. Ma ei võrdle op süsteeme vaid telefone kui selliseid lähtuvalt enda isiklikust kasutuskogemusest, nagu iga tavaline Taavi neid tänaval kasutaks. Võrdlus oli/on tehtud mõlemal juhul rootimata ja cookimata telefoniga. Topeltnelson siiski icon_smile.gif Otsekohesus sobib, imestan vaid, et kui ma rääkisin telefonide reaalsest kasutamisest, pöörad sa jutulõime op süsteemide võrdlemisele.

arm2004:
Rumm koolaga kui sa just teada tahad icon_wink.gif Pole justkui maininud, et Desire võitjana väljus, vaid et ta hea telefon on. Mõnusam kui HD2. Enihau, senikaua kuni sa pole võrrelnud paar päeva enda käes Samsat HTC-ga siis siin foormis võitjaid välja kuulutada võttes aluseks paberil avaldatud andmed, on pisut pentsik. Vabandan ette, kui sa reaalselt oled. Mu arvamus põhineb 5 kuu reaalsel kasutamisel mitte paberipeal andmete võrdlemisel.

viimati muutis Tanza 23.07.2010 23:08:48, muudetud 1 kord
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 23.07.2010 23:07:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ära rohkem peale võta

Soovitan sul endil ennast jonksu ajada kui hakkad sõrme M-ga võrdlema.
Üks on riistvara teine on OS mis seda ringi kärutab.
Kardan, et mul on mõlemas valdkonnas vähemalt algtasemel kogemus ja teadmised thumbs_up.gif
Räägi meile kah kuidas sa võrdled win masinat ja Androidi.
Kui nüüd veel mängu tuua i9000 siis kuidas saab olla HTC ,olgu või HD2/mini olla pädevam kui parima riistvaraga Android.
Oled sa üldse katsunud i9000-det.
Kui endal pole võimalik kõike näppida siis tuleb lihtsalt usaldad erinevaid ülevaateid.
MA ei ole rääknud mingist rootimisest ega cookimisest,tavakasutajal neist suht pohh...
tsitaat:

miks ei saa võrrelda seda kuidas kellelegi winmo telefon võrreldes androidiga meeldib ja kuidas telefon kasutamismugavust pakub

Saab küll, üks on paindumatu ja omas keskonnas konkreeteslt kinni, teine tunduvalt avarama silmavaatega.
Too oma argumendid kui kasutaja,seniks pole midagi vaielda ja kuskilt vahtu pühkida.
tagasi üles
Tanza
HV vaatleja
Tanza

sõnum 23.07.2010 23:19:39 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
tsitaat:

ära rohkem peale võta

Soovitan sul endil ennast jonksu ajada kui hakkad sõrme M-ga võrdlema.
Üks on riistvara teine on OS mis seda ringi kärutab.
Kardan, et mul on mõlemas valdkonnas vähemalt algtasemel kogemus ja teadmised thumbs_up.gif
Räägi meile kah kuidas sa võrdled win masinat ja Androidi.
Kui nüüd veel mängu tuua i9000 siis kuidas saab olla HTC ,olgu või HD2/mini olla pädevam kui parima riistvaraga Android.
Oled sa üldse katsunud i9000-det.
Kui endal pole võimalik kõike näppida siis tuleb lihtsalt usaldad erinevaid ülevaateid.
MA ei ole rääknud mingist rootimisest ega cookimisest,tavakasutajal neist suht pohh...
tsitaat:

miks ei saa võrrelda seda kuidas kellelegi winmo telefon võrreldes androidiga meeldib ja kuidas telefon kasutamismugavust pakub

Saab küll, üks on paindumatu ja omas keskonnas konkreeteslt kinni, teine tunduvalt avarama silmavaatega.
Too oma argumendid kui kasutaja,seniks pole midagi vaielda ja kuskilt vahtu pühkida.

Vabandust, ma ei tea, miks sa tahad vaielda üldse? Võitlustanner on teises jutulõimes. Ma sedastan enda isklikke kogemusi mõlema telefoniga ja Desire meeldib mulle enam. Mulle see kasutajana sobib. Mulle meeldib kuidas Desire ekraanivajutamistele reageerib, et ei ole vaja üle päeva restarti teha, et telefon ei katkesta pidevalt kõnesid ära, et leidub analoogselt HD2ga palju tuunimisvõimalusi, et ekraan ei kriimustu nagu ka mitte HD2l, samas ei meeldi, et aku peab vähem vastu kui HD2 ja õues on päikesekäes võrdlemisi raske ekraanilt midagi lugeda. Kokkuvõttes pisiasjad aga üldpilt on Desire kasuks.

viimati muutis Tanza 23.07.2010 23:31:19, muudetud 1 kord
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 23.07.2010 23:28:18 vasta tsitaadiga

Tanza,
tsitaat:

Telefone saab ju võrrelda omavahel, sõltumata tema op süsteemist, kuidas on kasutusmugavus, aku kestvus, reageerimine vajutamisele jne on.

Mis lahmid siis siin ja soovitad teistel õlle vahtu imeda icon_exclaim.gif
Võrdle siis telefoni,ootan huviga HD2 ja Desire võrdlust,selleks see teema siin on et rääkida Desirest.
Võitlustanner on WinMo vs. Android tarbeks näiteks aga sul ju tarkusi jagada konkreetselt Desirest

BTW vaidlema hakkasid sina /teie võta kuidas soovid.
tagasi üles
Tanza
HV vaatleja
Tanza

sõnum 23.07.2010 23:41:41 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
Tanza,
tsitaat:

Telefone saab ju võrrelda omavahel, sõltumata tema op süsteemist, kuidas on kasutusmugavus, aku kestvus, reageerimine vajutamisele jne on.

Mis lahmid siis siin ja soovitad teistel õlle vahtu imeda icon_exclaim.gif
Võrdle siis telefoni,ootan huviga HD2 ja Desire võrdlust,selleks see teema siin on et rääkida Desirest.
Võitlustanner on WinMo vs. Android tarbeks näiteks aga sul ju tarkusi jagada konkreetselt Desirest

BTW vaidlema hakkasid sina /teie võta kuidas soovid.

Vabandust noormees, ma ei teadnud et sul/teil igasugune huumorimeel puudub. Eeldasin valesti. Minu kogemused on telefonide Interneti artiklite võrdlusest ajast kui hakkasin kasutama Ericsson T39m mudelit. Oli see aastal 1998 või 1999, polegi nii tähtis ju (edit: 2001 hoopis oli). Aga räägime parem HTC Desirest, nagu jutulõime pealkiri, isiklikke vastuseise kuigi viljakana ei näe.

viimati muutis Tanza 24.07.2010 00:07:08, muudetud 2 korda
tagasi üles
Matti
HV veteran
Matti

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.07.2010 00:10:53 vasta tsitaadiga

tänapäeval ei tohi enam midagi millegagi võrrelda

omal ajal ei kahelnud keegi, et nokia 5110 on parem, kui ericsson ga628 icon_lol.gif

p.s. üks asi, mis mulle desire juures meeldib on, et on/off nupp on "õigel" pool (vasakul thumbs_up.gif), mitte paremal, nagu näiteks legendil või aiphonel

Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
Andium
HV veteran

sõnum 24.07.2010 04:06:07 vasta tsitaadiga

arm2004, Ära erutu nüüd. kui ma teaksin, siis ma ei küsiks. juu siis ma ei teadnud. tänud seletuse eest. endal juba vana nokia juust, tasuta sain pole viga, räägin juba 2 aastat vahetusest aga pole sobivat leidnud. android on see mis paneb mõtlema.

I9000 on juu Android OS, v2.1 (Eclair) mitte Win.

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 24.07.2010 04:44:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Vabandust noormees, ma ei teadnud et sul/teil igasugune huumorimeel puudub

Point oli kaugel sellest, vähemalt ennast sa väljendada vastavalt ei oska.
tsitaat:

Vabandust noormees

Tunnen küll ennast kaugel kuldsest east icon_razz.gif
tsitaat:

Interneti artiklite võrdlusest ajast kui hakkasin kasutama Ericsson T39m mudelit. Oli see aastal 1998 või 1999, polegi nii tähtis ju (edit: 2001 hoopis oli).

Issand kui uued ja vinged telefonid icon_lol.gif
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 24.07.2010 11:55:56 vasta tsitaadiga

Andium kirjutas:
arm2004, Ära erutu nüüd. kui ma teaksin, siis ma ei küsiks. juu siis ma ei teadnud. tänud seletuse eest. endal juba vana nokia juust, tasuta sain pole viga, räägin juba 2 aastat vahetusest aga pole sobivat leidnud. android on see mis paneb mõtlema.

I9000 on juu Android OS, v2.1 (Eclair) mitte Win.

natuke ikka erutun küll, kui raiutakse, et Samsung on mingi saan icon_razz1.gif
kas keegi on kuskil väitnud, et I9000 elab WM'i peal?

mingi osav teemasplit on toimunud ja küsitlus ka tekkinud icon_razz.gif aga küsitlus natuke kahtlane, parimat nagu ei saa olla, HTC ja Samsung koos viivad droide edasi icon_rolleyes.gif

RassK
HV Guru
RassK

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 24.07.2010 13:26:32 vasta tsitaadiga

Pakun, et kui Nokia teeks uuemad telefonid Androidiga ja lisaks sinna mõnusa UI, siis tuleks sealt midagi päris head.
Muidu jääb sõelale HTC. iPhone on koguaeg tundunud mulle nii kahtlase väärtusena, samas poleks iPhone 4´l levi metsa läinud, oleks see suht OK telefon.
Kuigi Android OS tundub mulle lihtsama ja loogilisemana kui iPhone OS.
Vb on asi minus... Android OS sai ülikiirelt selgeks. Samuti tähele pannud seda ka algajate kasutajate puhul (s.t kes on nutitelfut esimest korda käes hoidmas)

Desire välimusest rääkides ütleks, et minuarust on too ilusama välimusega kui I9000, 3G ja 3GS... 4G on isegi suht kena.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 24.07.2010 14:01:47 vasta tsitaadiga

kõva välimuse vahe - Desire'l paar nuppu rohkem, muud vahet nagu pole icon_lol.gif touchscreenid on igasuguse välimuse olulisuse minetanud. naised rannas paarikümne meetri pealt ei tee vahet kas sul on käes Desire, Galaxy S või Cookie...
joulukas
Kreisi kasutaja
joulukas

sõnum 24.07.2010 14:36:05 vasta tsitaadiga

I9000 tundub käes muidugi mõnus, kui võrrelda näiteks X10-ga, siis on ikka väga palju käepärasem. Rannapükste taskusse muidugi 4" ei topi, selles suhtes on desire või legend näiteks tunduvalt asisemad - aga kui hakkad ikka ekraanilt mingit meediumit vaatama, siis see I9000 on ikka mõnus!
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 24.07.2010 15:26:01 vasta tsitaadiga

Päris hea split, siit võib tekkida korralik teema icon_lol.gif
arm2004, tundub et me kahekesi oleme hääletanud Samsa poolt beer_yum.gif
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 24.07.2010 16:21:50 vasta tsitaadiga

as2, jäi enne mainimata, et mis mõttes on I9000 ja Desire´l vana OS?
2.2 (froyo) pole veel jalgu alla saanudki... ning pealegi paljud teised on alles 1.6 peal.

wanawoll, Parem ikka kui LG icon_biggrin.gif
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 24.07.2010 16:24:02 vasta tsitaadiga

krusu70, Mitte ainult Lg, aga hetkel ka parem kui HTC icon_cool.gif
tagasi üles
Tanza
HV vaatleja
Tanza

sõnum 24.07.2010 18:05:32 vasta tsitaadiga

wanawoll, sa oled seda uut Samsat vist näppinud mõnda aega ja oskad öelda, miks ta on sinu arvates parem kui Desire.
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 24.07.2010 18:13:41 vasta tsitaadiga

S-AMOLED,parem aku ja too tsipa kiirem ARM prose ei tee teda veel paremaks icon_smile.gif
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 24.07.2010 19:27:04 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
Päris hea split, siit võib tekkida korralik teema icon_lol.gif
arm2004, tundub et me kahekesi oleme hääletanud Samsa poolt beer_yum.gif

tundub nii icon_smile.gif aga see küsitlus näitab ka kui nihkes inimeste arusaam parimast on - Samsung LG'ga samal pulgal, tule taevas appi icon_lol.gif
krusu70 kirjutas:
S-AMOLED,parem aku ja too tsipa kiirem ARM prose ei tee teda veel paremaks icon_smile.gif

oot mis siis teeb? kui kirjutaks peale "HTC", siis oleks parem? icon_lol.gif vaidle nagu luitsiga, et Lexus EI OLE alati ja iga nurga alt kõikide autode ema icon_rolleyes.gif

RassK
HV Guru
RassK

sõnum 24.07.2010 20:09:40 vasta tsitaadiga

Minujaoks on HTC/Nokia ja mõni muu veel tõestanud seda, et neil ka koostekvaliteet olemas on.
Klaasil ja klaasil, plastikul ja plastikul on ka vahe. Olgu emaplaat ja prose jms korralik aga telefon võiks ka koos seista.
I9000 kohapealt ma ei hakka ennustama, vb tegidki midagi korralikku lõpuks.

HTC kohapealt näiteks: Välgu olemasolu, rohkem sensoreid, Surround Sound, Veits rohkem RAMi (ehk millagi on lootust terve RAM ka kasutusele saada... muidu ebaoluline punkt), nuppude backlight, HTC Sense.
Samsungi kohapealt on kõige olulisem mulle Aku ja isiklikult meeldib selle suur ekraan. Samas disain tundub jälle mingi wannabee iPhone olevat.

Samas, eks nad tegelt samal pulgal ole.
Eksperdi ülevaade tõstis nad vähemalt punktipealt samale pulgale. 4.8/5 vist oli...
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 24.07.2010 20:17:55 vasta tsitaadiga

Tanza kirjutas:
wanawoll, sa oled seda uut Samsat vist näppinud mõnda aega ja oskad öelda, miks ta on sinu arvates parem kui Desire.

Piisavalt kui jälgida teemat icon_razz1.gif
Või tahad rääkida veel mingist telfost mis reliisitud viimase 7a jooksul whistle.gif
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 24.07.2010 20:30:43 vasta tsitaadiga

krusu70 kirjutas:

vb tegidki midagi korralikku lõpuks

need sõnad näitavad kui palju sa Samsungist tegelikult tead. ma olen 2005'st aastast kõrgema otsa Samsunge (D500, G600, I8510 - naljaka kokkusattumusena kõik 6,5k maksnud icon_razz.gif ) kasutanud ja koostekvaliteedi kohalt saaks vaid imbetsill kobiseda icon_rolleyes.gif neist vaid ühel tekkis kraaps, D500'l, aga ootamatu kontakt asfaldiga suurel kiirusel jätab jälje igale telefonile...

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Nutitelefonide lahing, kes teeb siis ikka seda kõige-kõigemat ? mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.