praegune kellaaeg 19.06.2025 10:30:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
chesm6mmi
HV Guru

|
10.02.2012 01:19:50
Tarkvaralise raidi tegemine windows 7 all / menüüd puudu? |
|
|
Tervist, mure siis järgmine, nimelt on 2 ketast mis tahaks peeglisse panna windowsi enda softi raidi abil. Muidu nagu probleemi polekski aga sellist võimalust nagu ei tekigi selle disk managemendi alt. Ma tean et varem olen teinud ja varem nagu toimind aga seekord lihtsalt seda kohta pole, vaikselt hakkan juba juukseid välja kakkuma peast. Igastahes nagu aru sain sis kõigepealt tuleb basic discid convertida dynamicucs eks, et üldse laseks teha raidi, kui kuskil menüüdes seal ei tule ka sellist võimalust parema nupuga klikkides, kui proovida teha seda convertimist läbi diskparti siis seal annab järgmise veateate:
Virtual Disk Service error:
Dynamic disks are not supported by this operating system or server configuration
. Dynamic disks are not supported on clusters.
Niih ja siin jäin toppama kuna ma ei saa aru mis krdi clusters mul on. Netis igalpool kirjas et ala kui sul mingi cluster siis ei saagi dynamicuks convertida ja ei saa ka raidi teha. Ehk siis siitkohalt edasi oleks nüüd abi vaja, et oskab keegi öelda mida või kust peaks tegema. OP süsteem ise win 7 ultimate.
Ettetänades Siim
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|