Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Facebookil on üle poole miljardi kasutaja märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.07.2010 21:13:05 Facebookil on üle poole miljardi kasutaja vasta tsitaadiga

link :: ERR

Sotsiaalvõrkude gigant Facebook teatas, et registreeris 500-miljonenda kasutaja. 2004. aastal käima lükatud suhtlusportaal on viimase kuue kuuga saanud umbes 100 miljonit uut kasutajat, vahendas BBC.

Facebooki kaasasutaja Mark Zuckerberg ütles hiljuti, et miljardi kasutajani jõudmine on "peaaegu garanteeritud".

Portaalil on olnud ka probleeme. Selle aasta mais ähvardasid tuhanded inimesed Facebookist lahkuda, kuna ei pidanud enda privaatsust piisavalt kaitstud. Siiski moodustasid nad vaid mõne tuhandikprotsendi kasutajatest.

Ühes Facebooki kasvuga on tema võistlejad koomale tõmbunud või kadunud. Ainsana kasvab Facebooki kõrval Twitteri kasutajate arv, mis läheneb 200-le miljonile.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 21.07.2010 21:59:40 vasta tsitaadiga

ei saa aru miks Facebook popim on kui Orkut. mõttetut bloati täis koht kuhu ei taha tavaliselt sissegi logida. Alguses proovisin kasutada, kuid interface on liiga kola täis. Mafia Warsi oli talutav kuu-kaks taguda, aga see liigne spämm seal ajas karvad püsti.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 21.07.2010 22:15:37 vasta tsitaadiga

Et Facebook oleks kasutatav, hide'in ma alati mõttetu spämmi ära, et alles jääks ainult (enam-vähem) asjalik osa. Muidu satuks sinna ilmselt veelgi harvem.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 21.07.2010 22:28:53 vasta tsitaadiga

zynga pokkerit mängin läbi facebooki.. midagi eriti muud ei teegi seal..
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 22.07.2010 00:13:46 vasta tsitaadiga

huvitav palju neid fake kontosi seal 500 miljoni seas on
ma tean et mul mõni sõber kes seda facebooki on reganud on teinud endale mitmeid kontosi nende mafia ja tuunimise mängude jaoks et saaks nänni kiiremini kätte
usun et paljud nii teinud
mul endal pole kontot seal ja pole ka kavas seda teha kuna kui mul pole selliste lehtede vastu erilist huvi ... tagged.com-is on mul konto aga käin seal ka mingi korra kuus kui sedagi
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 22.07.2010 03:29:41 vasta tsitaadiga

huvitav on see et siis kui ma oma fb konto kinni panin siis hakkasid enamus mu tutvusringkonnast sinna alles regama. päris mõttetu koht, mängivad oma farmscape ja virtualpokkerit seal ainult.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
kris
HV kasutaja

sõnum 22.07.2010 10:22:17 vasta tsitaadiga

Ei kujuta ette et peaks FB ilma fbpurity lisata kasutama. Installid selle ära ja täiesti kuiv ja puhas tunne - ei mingeid reklaame, farme ega muud jura thumbs_up.gif .
http://www.fbpurity.com/

terv
Kris.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Reedikl
HV vaatleja
Reedikl

sõnum 22.07.2010 10:54:17 vasta tsitaadiga

Mindki häris see pidav spämmi jama ning kõige kummalisem oli see, et mul hakkas ühtäkki sõpru tekkima, ehk siis facebuuk ise lisas mulle sõpru, tundmatud inimesed pidid ainult kinnitama ja olingi popp poiss. Aga jah, endalgi oli konto Farmville pärast, aga see viskas üle, samuti ka Näoraamat.

lopes39 kirjutas:
huvitav palju neid fake kontosi seal 500 miljoni seas on...

See on sul hea küsimus, sest tean inimesi, kellel ei ole ainult kaks, kolm ega neli kontot, vaid isegi rohkem, nii et pop koht tõesti icon_lol.gif

Peace(h)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tbit
HV Guru

sõnum 22.07.2010 11:29:46 vasta tsitaadiga

Pole eriti aru saanudki mis need feisspuuk ja tvitter on. Kuidagi mööda on läinud see minust ja vist ka paljudest keda ma ka tean. Rate nagu tegi omal ajal palju rohkem pahandust imo kuid sinnagi ma tegin konto mitu head aastat hiljem kui juba suur furoor möödas oli, kuid rate ma sain aru mis see on ja mis seal teha puhtalt peale vaatamisest.
icon_razz1.gif

tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 22.07.2010 12:44:43 vasta tsitaadiga

Kuskil poolteist kuud tagasi andsin ka ahvatlusele alla ja otsustasin liituda. Enda pärinimega registreerides teatas FB mulle aga, et see ei läbinud automaatkontrolli. No ok, tegutsesin siis abi leheküljelt saadud juhiste järgi ja saatsin spetsiaalses vormingus avalduse, et mu taotlus personaalselt üle vaadataks. Automaatvastus teataski, et võetakse üsna pea ühendust. Loomulikult keegi seda nädala jooksul ei teinud ning sai uuesti see avaldus saadetud.
Kui jälle läks nädal mööda, siis tekkis juba sportlik huvi konto registreerimiseks. Ma ei tahtnud kompromissi ka teha, et registreerin teise nime alt või lisan nimele initsiaalid. Registreerimistingimustes ometigi kirjas ju, et ainult õiged andmed tohib panna icon_smile.gif
Huumor on selles, et ühtegi avalikku kontaktaadressi FB klienditoega ühenudust võtta ei ole, välja arvatud oma avalduse saatmine mingis spetsiaalses vormingus. Googeldades leidsin mingid kunagi varem töötanud meilid aga vastust ei saanud sealtki. Mõned soovitused olid veel saata ametlik kiri postiga, millele nad on kohustatud vastama aga see läinuks juba liiale. Mõned korrad nädalase vahega üritasin veel registreerida ja seda avaldust saata aga täielik vaikus.
Nüüdseks juba olen loobunud andmaks oma panust miljardi kasutajani jõudmisele.

CurJam
HV kasutaja
CurJam

sõnum 22.07.2010 19:18:08 vasta tsitaadiga

Üritasin mõnda aega tagasi ka registreeruda aga mingil müstilisel põhjusel Facebook lihtsalt automaatselt rejectib mu perekonnanime, kuigi sama perenimega registreerunud kasutajaid on küll. Rohkem pole viitsinud jamada. Parem jään Orkutile truuks icon_smile.gif
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 22.07.2010 21:37:37 vasta tsitaadiga

ei ole ja ei tule sinna mu kontot. Piisab mulle sellest, et kui linnas lõusta vaatavad icon_lol.gif
+ hvlased

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 22.07.2010 22:00:15 vasta tsitaadiga

Suhtlusportaalina oluliselt parem kui orkut sellegipoolest.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 22.07.2010 22:19:29 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
Suhtlusportaalina oluliselt parem kui orkut sellegipoolest.

vot seal tõesti konto on, aga kylastan vääääga harva seda

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 23.07.2010 02:20:31 vasta tsitaadiga

Ise ei kasuta ka enam selliseid portaale mitte nii väga mängude pärast (tegelikult neid mänge nendes enam ei viitsigi mängida), vaid suhtluse pärast, mille poolest Facebook ületab Orkutit igati. Kui see crapp välja arvata (millest on võimalik lahti saada), siis on asi palju selgem minuarust (ma mõtlen just teiste tegemised, suhtlemised jms). Spämm mind isiklikult tegelikult ei sega. Mulle tundub seal seda isegi väga vähe. Võibolla harjunud lihtsalt sellega ja ei paista enam silma. Oma taotlusi ja kutseid ma lihtsalt enam ei vaata (mängude omad) ning sõbrakutsed ja muud tähtsamad tulevad eraldi välja nii, et pole probleemi. Mängude teated jäävad mulle ka juba teadlikult kahe silma vahele.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 14 :: 5 :: 8
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 23.07.2010 10:14:39 vasta tsitaadiga

Jah mul sama asi - ei häiri need kõikvõimalikud teated.
Selge see, et inimestel on vahest igav ja mängitakse ja need kutsed ja abipalved pole mul nii raske ignoreerida, arvestades, et saab kinni keerata.
Igasuguste testide jm tulemused on pigem vahva lugeda kui targemat teha pole ja jääb palju elusam mulje portaalist igasuguste update'de näol.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Facebookil on üle poole miljardi kasutaja
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.