Pirate ISP taga seisev tegevjuht Gustav Nipe selgitab, et kui sa näed midagi katki olevat siis
üritad kindlasti seda parandada. Praegusel hetkel olevat oma internetiteenus ainuke lahendus
"suure venna" vastu. Oma kliente hakatakse kaitsma ViaEuropa tehnoloogia abil, mis on kasutusel
ka iPredator anonüümsusteenuse taga. Pirate ISP on juba jõudnud sattuda politsei huviorbiiti avaldusega,
et keeldub oma klientide kohta logisid hoidmast - beetatestimisse on kaasatud umbes 100 inimest
Lundi linna LKF majaühistutest ning suve lõpul alustatakse laienemist üle Rootsi. _________________
Kriminaalvastutusest puutumatus ei välista seega endiselt tsiviilhagi esitamist?
Loetud artiklite põhjal jäi mulje et Rootsis sisaldab parlamentaarne puutumatus ka hagisi.
Oot ma nüüd ei sa aru, kas see on selleks, et pira vähem või mida nad üritavad teha? Good or Bad? Mitu korda lugenud, aga pole pihta saanud veel _________________ Web3 | ERC721A
Nad tahavad teha nii, et kui sa rõvedalt pirad, siis keegi ei tea, kes sa oled, sest nemad ISP-na ei jaga ega hoiusta sellist infot. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
mis lubab oma kasutajaid kaitsta meediakompaniide eest.
Seda oleks siiagi vaja
Kas see (tagakiusamine meediakompaniide poolt) on Eestis probleemiks?
Siin ma pole elusees veel mingit probleemi näinud, isegi firmad panevad nii mis jube , ei tee see BSA küll midagi, võibolla microsofti tooteid ainult ajab taga. _________________ Web3 | ERC721A
Siin ma pole elusees veel mingit probleemi näinud, isegi firmad panevad nii mis jube , ei tee see BSA küll midagi, võibolla microsofti tooteid ainult ajab taga.
Siin pole tegemist pira, vaid privaatsuse kaitsmisega. See ei ole ju normaalne kui ISP jagab välja infot suvalise päringu peale igale suvalisele matsile kes juhtub helistama/meilima (ja meediakompaniid seda ju on, tegemist on tsiviilküsimusega). Ma saan aru, et piraatluse tõestamine on keeruline, eriti veel siis kui piraadi masina sisule otsest ligipääsu pole, aga nii nagu praegu need asjad mitmel pool käivad et lähe mitte. Seega on igati tervitatav kui mõni ISP vaevub kindlat seisukohta omama.
OT: on millegi pärast meeles nagu oleks Eestis IPde jms väljajagamine kellelegi muule kui politseile lausa seadusega ära keelatud. Ehk teab veel keegi sellest midagi või on mu andmed (nüüdseks) ekslikud. _________________ IMO & GPLed
Logide mitte pidamine on kahe teraga mõõk ju.
Raskendab prokuröride ja politsei tööd küberkurjategijate tabamisel, nt. seesama 'hispaanlanna', kes ühe eestlase enesetapu põhjustas.
Logide mitte pidamine on kahe teraga mõõk ju.
Raskendab prokuröride ja politsei tööd küberkurjategijate tabamisel, nt. seesama 'hispaanlanna', kes ühe eestlase enesetapu põhjustas.
OT: on millegi pärast meeles nagu oleks Eestis IPde jms väljajagamine kellelegi muule kui politseile lausa seadusega ära keelatud. Ehk teab veel keegi sellest midagi või on mu andmed (nüüdseks) ekslikud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.