Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Kuidas lisada muudetust *.doc dokumendist kommentaare algsesse *.docx? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Zebra
HV kasutaja
Zebra

sõnum 22.07.2010 12:50:30 Kuidas lisada muudetust *.doc dokumendist kommentaare algsesse *.docx? vasta tsitaadiga

Tere.
Ei osanud paremat pealkirja panna, seega vabandan. Aga loodan, et on arusaadav.

Probleem on selline:
Tegin suure töö paljude viidetega (Citation and Reference) kasutades Word 2007. Kuna adressaat ei saa .docx formaati lahti, pidid asja muutma tavaliseks .doc'iks. Seega, kogu bibliograagia konverteerus tavaliseks tekstiks.
Töö vaadati üle, tehti "Track Changes", viidi muudatused sisse ning toodi kommentaare. Dokumentti peab veel lisama infot.
Kui ma tahan edasi töötada Word 2007'ga (kuna saab kergesti lisada allikaid), kuidas ma, nö importeerin kõik need muudatused vanasse documenti, mis mul oli? Sest kui ma lihtsalt konverteerin, siis bibliograafia ei muutu tagasi automaatseks.

Töö on üle 100 lehekülje ja kasutatuid allikaid on üle 40, seega "käsitsi" muutmist palun mitte pakkuda.

Suured tänud vastuse eest ette,
Zebra.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 22.07.2010 13:17:00 vasta tsitaadiga

Ei usu, et see võimalik on.
Vanemasse doc formaati konvertides eemaldasid sa sealt failist ju selle bibliograafia osa. Seda tegevust võiks võrrelda umbes sellega, kui vähendad pildi resolutsiooni 1000x1000 pealt 100x100 peale ja siis tahad 100x100 pildist uuesti 1000x1000 resolutsiooniga pilti saada - kuna vahepealse konvertimisega kaotasid failist bibliograafia kohta käiva informatsiooni, siis selle taastamiseks lihtsalt puudub failis vajalik info.

Muide - ka vanemad office-id võimaldasid ju bibliograafiat, viiteid ja sisukordi tekitada ning docx -> doc konvertimisel ei tohiks see minu arvates kaduma minnagi. (Ma pole küll päris 100% kindel selles)

tagasi üles
Zebra
HV kasutaja
Zebra

sõnum 22.07.2010 13:38:16 vasta tsitaadiga

Tänan. Aga ootan, kuni keegi veel vastab.

Dogbert kirjutas:

Muide - ka vanemad office-id võimaldasid ju bibliograafiat, viiteid ja sisukordi tekitada ning docx -> doc konvertimisel ei tohiks see minu arvates kaduma minnagi. (Ma pole küll päris 100% kindel selles)

Neil natukene teine põhimõte. 2007 korral täidad vormi ära (nimi, autor jms), ning paragrahvi lõppu tuleb, näiktes (1), (2) jne. Kui midagi muudad, muutub see automaatselt (F9 - update fields). Erinevus on selles, et ma ei leidnud 2004 korral sellist võimalust. See pakkus vaid Footnote'te. Ehk siis igale lehele Footer'isse tuleb kasutatud allikad. Mitte automaatselt kogu dokumendi, näiteks, lõppu.

Oma probleemi lahendan hetkel kasutades "Combine Documents" - on natukene tülikas, aga ikkagi parem - Ei tea muutma viiteid.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.07.2010 18:10:27 vasta tsitaadiga

See on küll teemast täiesti mööda, aga kas ei oleks andnud kasutada
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466&displaylang=en
Või on mõne teise firma offica?

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Kuidas lisada muudetust *.doc dokumendist kommentaare algsesse *.docx?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.