praegune kellaaeg 18.06.2025 17:25:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Araablane
Kreisi kasutaja
|
16.07.2010 20:42:25
Windows 7 install freeze ja networki puudumine. |
|
|
Tervist.
Minu õuele on kõvem mure sattunud, kui Paides käis suur äikesetorm läbi võtsin kogu majast voolu välja ja pärast kui uuesti tagasi panin näitas et network kaabel puudu, kuigi sama kaabel töötab ilusti mu vanas tangis.
Mõtlesin et mis seal ikka et teen restardi aga nüüd ei lähe Windows 7 enam sellest screenist edasi vaid freezib seal, Safe Mode läheb ka ainult ilma networkita tööle ja Safe Mode Networkiga freezib samamoodi.
Mõtlesin et teen uue install windowsile, lähen safe modes sisse valin et ala uus windows peale ja vanad failid pannakse kausta windows old aga vana raibe jääbki laadima finishing installation juures x.x
Nii et paar küsimust, kas äike tuli läbi kaabli ja tappis mu intergeeritut võrgukaardi ära ning sellepärast ei lasegi windowsi ära laadida?
Kas kuidagi kogu seda kupatust ei annaks formattida nagu vanasti sai Win98, lükkasid plaadi sisse ning lõpuks panid format c: ning voilaa, lase uus windows peale.
Päev otsa üritanud installida uut windowsi, system restore teha aga ei midagi, mõistus lihtsalt nii otsas.
Ajaa kui panin vanema IDE kõvaketta taha siis laadis ilusti sisse aga netti ikka ei lasknud.
Pikk jutt aga loodan et keegi oskab aidata lihtsalt nii
EDIT: Kuidas saada IDE primary bootijaks?
Ma paneks vana IDE kõvaketta järgi ja siis formatiks teise ära aga ta ei tunnista BIOSis kui mõlemad järgi on.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
16.07.2010 21:38:48
|
|
|
Kui vedas, siis jäid ilma vaid võrgukaardist. Kui ei vedanud, siis läks ka tükike emaplaadist. Äike juba kord on selline...
Kas võrgukaarti BIOS-st välja ei anna lülitada (kuigi ka see ei pruugi aidata kui viga laiem)? Kui ei, siis saab sul ilmselt probleem olema.
Aga arvutit Windowsi CD/DVD plaadi pealt buutides annab ju partitsioone kustutada, teha ja formaatida küll. Seda juhul kui raud peale äikest ikka piisavalt töökorda jäi.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
16.07.2010 23:39:12
|
|
|
A.S., tõesti suured tänud, sul oli täiesti õigus.
Äike oli tõesti õnneks ainult võrgukaardi läbi põletanud, disablesin ära ning nüüd töötab arvuti jälle.
Suured tänud.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|