Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Timpz
HV vaatleja
|
07.08.2010 20:14:20
Läpakal udune pilt |
|
|
Tegin siis läpaka kaane lahti ja kõik tundus normaalne . Vajutasin power nuppu ja arvuti ärkas sleep modest ülesse.
Pilt oli täiesti korralik ja järsku läks pilt uduseks . nagu piksli triibud tulevad ülevalt alla ja pilt on natuke roosa.
Läpakas on msi gx623.
Ei usu et see juhtme probleem on sest pilt läks imelikuks peale 30 sec kaane avamist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
07.08.2010 20:38:55
|
|
|
Lülita välja ja lase maha jahtuda. Sleepis on ta sul ju sees olid õhuavad veidigi umbes, siis võis midagi kergelt üle kuumeneda. Kui on külm, siis masin sisse ja vaatab edasi.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
Timpz
HV vaatleja
|
07.08.2010 22:52:35
|
|
|
Ei saa mina nüüd üldse aru . Arvuti oli mingi 2 tundi kinni , panin tööle ja ikka oli sama vigane pilt , olin siis natuke aega netis ja pilt läks iseenesest tagasi normaalseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.08.2010 23:04:53
|
|
|
Sleepis tekkis ülekuumenemine. S.t. Sleepi ajal pole arvuti mitte välja lülitatud asendis, nagu tihti oletatakse, vaid Sleepis on arvutil skeemis pinged peal ja toimub ka detalide soojenemine.
Pärast - õige rezhiimi käimapanekut pandi ventikas tööle ja see suutis siis asjad ära jahutada.
Aga eks näed peagi, kas viga hakkab korduma või mitte.
---------------------------------------------
Ja veel - kui sleep ikka neetult oluline pole, siis tasuks eelistada Shut Downi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timpz
HV vaatleja
|
08.08.2010 12:55:36
|
|
|
Juba 2 korda pilt jälle selline olnud. Pilt läheb alati tagasi siis kui system tray aku ikoon tühjeneb. Kui Näitab et aku on täis , siis on pilt vigane aga kui näitab et aku on tühjemaks läind siis pilt läheb korda.
Pilt läheb nagu roosaks natuke ja ülevalt alla tulevad väiksed mustad jooned.
|
|
tagasi üles |
|
 |
karusloom
HV kasutaja
|
08.08.2010 13:10:22
|
|
|
pigem on signaali lintkaabel vigane või omab halba kontakti kontakti pistikus
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timpz
HV vaatleja
|
08.08.2010 13:16:54
|
|
|
Aga ma isegi ei liiguta arvutit , pilt ise muutub lihtsalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.08.2010 14:36:09
|
|
|
Lihtne - mida kõrgem on aku pinge, seda kiiremini ja suurema koormusega läppar tööle pannakse. Ning siis tekibki kas ülekuumenemine vms. Aku tühjenemisel tõmmatakse aga kiirused maha ja siis ka see nähtus sel ajal kaobki.
Tundub, et sul on väga viimane aeg läppar lahti lammutada ning tolm välja visata, et läppar jahedamalt töötada suudaks.
Kui liialt kauaks vahtima jääd, siis näed varsti lõplikult surnud / või koomas emaplaati...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timpz
HV vaatleja
|
08.08.2010 17:14:14
|
|
|
Võtsin kõvaketta juurest tolmu ära aga sealt ventika seest ma seda küll kätte ei saa. pean klaviatuuri maha kiskuma et see vent lahti saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|