praegune kellaaeg 21.06.2025 14:52:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
busta
HV veteran
|
06.08.2010 19:36:47
jhl90 ekraani vahetus |
|
|
Tere!
Kas on võimalik vahetada colmpal jhl90 (ordi enduro 9590bf) läppari ekraani, mille taga kleepsul kiri (Manufacturer (N)154Z1-L02 rev:1), QD15TL02 ekraani vastu? ekraan ise sodi ja vaja välja vahetada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
06.08.2010 19:43:53
|
|
|
95% tõenäosusega sobib WXGA resoga ekraan katkise WSXGA+ asemele. Vanemal mudelil FL90 sai muid juppe vahetamata kasutada iga resoga 15,4" ekraane, tõenäoliselt JHL90 puhul saab ka nii.
|
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
06.08.2010 19:47:59
|
|
|
Ekraani vaja just Windowsi vahetamiseks, muud näitajad ei koti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
06.08.2010 21:26:50
|
|
|
tsitaat: |
|
VGA väljundit pole?
Kui vaja ainult win. vahetuseks, siis pole ju mõtet ekraani vahetama hakata, või sain ma lausest valesti aru!
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
13.08.2010 17:04:25
|
|
|
Amperloom kirjutas: |
tsitaat: |
|
VGA väljundit pole?
Kui vaja ainult win. vahetuseks, siis pole ju mõtet ekraani vahetama hakata, või sain ma lausest valesti aru! |
On, kuid jah kahjuks see ei aita. Olen proovinud vanau rcd ja endal lcd monitor, kuidagi ei saa pilti ennem teise monitori kui allaes siis kui windowsi welcom screen ees, ka ei julge display driverit vahetada, sest see teine monitor tuleb aktiveerida windowsist. Või tead moodust kuidas biose pilt ette saada vga väljundisse? fn+moluvahetusnupp siin ei toimi ennem kui windowsi screen ees... hdmi'sse jõuab pilt ka alles siis kui windowsi läheb... ennem ei toimu midagi kui displaydriver end käima lükkab... kahjuks
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
busta kirjutas: |
Tere!
Kas on võimalik vahetada colmpal jhl90 (ordi enduro 9590bf) läppari ekraani, mille taga kleepsul kiri (Manufacturer (N)154Z1-L02 rev:1), QD15TL02 ekraani vastu? ekraan ise sodi ja vaja välja vahetada. |
Kas keegi suudab järgi uurida kuskilt, kas see ekraan QD15TL02 sobib kindlalt mu läpparile või ei?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|