praegune kellaaeg 25.06.2025 20:40:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
poisspea
HV vaatleja
|
11.07.2010 17:44:12
Väline kõvaketas |
|
|
Olen mõelnud välisele kõvakettale, sest arvuti omal hakkab ruumi kuidagi väheks jääma. Kuna ise olen suhteliselt võhik, siis äkki aitaksite.
Nõudmised kõvakettale:
-maht 500GB-1TB
-mugav kaasas kanda
-väline toide.
Viimase all mõtlen seda, et nagu kõvakettal on 2 USB juhet või midagi sellist, et ühe kaudu käib vool vms, sest kuna mul oleks soov see panna mõnikord ka telerile järgi (midagi TV-st salvestada või pilte ja muusikat vaadata/kuulata). Olen kuulnud, et mõned seadmed ei toeta neid kõvakettaid, millel välist toidet pole (ei saa piisavalt voolu?). Enda teleri kohta ei oska öelda, aga parem osta juba selline, mis töötab enam-vähem kõigi seadmetega, aga on see-eest võib-olla natuke ebamugavam. Loodan et ajasin ikka õiget juttu, äkki olen ise millegist valesti aru saanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
11.07.2010 19:17:21
Re: Väline kõvaketas |
|
|
poisspea kirjutas: |
et nagu kõvakettal on 2 USB juhet või midagi |
Teise pistiku võid ju vajadusel vastavasse toiteadapterisse torgata, neid müüakse eraldi. Mõte lihtsalt, mitte soovitus.
Aga karp kindlasti metallist, see on nüüd küll soovitus.
Aga kaasas kanda on mugav vaid 2.5'' (või väiksemaid) ilma eraldi välise toiteplokita läpakakettaid.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
poisspea
HV vaatleja
|
11.07.2010 20:36:39
|
|
|
Pidin juba esimeses postis küsima, aga läks meelest ära. Kas sellist asja on üldse mõtet ebay-st tellida? On sealt odavam osta kui Eestist? Ise olen küll ebay-st ostnud, aga mitte arvutitehnikat. Kas selline asi kannatab üldse shippimist Eestisse ära?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|