praegune kellaaeg 19.06.2025 00:41:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Traf
Kreisi kasutaja
|
22.07.2010 23:16:30
Dell Studio XPS 1340 |
|
|
Selline mure on, et sai sale24 kaudu sülearvuti ostetud. Päeva-kahe pärast märkasin, et laptop seisab laua peal imelikult. Nimelt on kere väändunud.
http://dl.dropbox.com/u/3594373/IMAG0089.jpg
http://dl.dropbox.com/u/3594373/IMAG0090.jpg
Sai arvuti sale24 tagasi saadetud, kes juba kättesaamise päeval helistasid tagasi ja väitsid, et olla Delli tehnikutega ühendust võtnud; probleem on antud mudelile (Studio XPS 1340) unikaalne ja parandatav, kui korpus lihtsalt tagasi väänata. Viga tekkivat siis, kui sülearvuti ühest servast üles tõsta. Ma ei taha seda eriti uskuda, sest esiteks enne tagasi saatmist ma juba proovisin seda tagasi painutada, edutult, ja teiseks ei leidnud ma internetist, et kellelgi teisel oleks sama juhtunud. Kas sale24 ajab lihtsalt jama või on selline asi võimalik?
Hetkel pole veel sülearvutit tagasi saanud, seega ei saa painutamist proovida hetkel, aga nagu öeldud, enne juba üritasin ja ei tulnud välja midagi.
Tänud kõigile kel midagi öelda on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.07.2010 23:18:38
|
|
|
Uuri otse Dellilt seda asja. Kõlab imelikult. Ja see, et lapakat ei tohi ühe käega eest või külgedelt tõsta, on ammune tõde.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.07.2010 23:36:32
|
|
|
Aga ega siin midagi imestada pole - kõik tootjad, üksteise järgi:
- kasutavad järjest pehmemaid materjale
- loobuvad kõikvõimalikest täiesndavatest lisatoestustest, et seda läbipainet vältida või vähendada.
Või siis teisiti - kui tahestakse odava hinnaga toodet, siis on päevselge, et kusagilt hoiavad tootjad jälle tootmise pealt kokku...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|