praegune kellaaeg 18.06.2025 01:09:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Chimanzee
HV kasutaja

|
25.05.2010 00:28:03
Toshiba satellite A100 - Pilt paneb pange, paluks väga abi |
|
|
Põhimõtteliselt hakkas kogu trall sellega, et keset rasket graafilist tööd ( mäng ), läks masin hybernationisse ( aku sai tühjaks ),
kuid ta jooksis kokku kui kaabli äkitselt sisse torkasin.
Panin nupust kinni ja enam pilti ette ei võtnud absoluutselt. ( käima küll läheb ) .
LCD backlight-i läbipõlemises ka pole asi, sest siis ma peaksin natuke midagi läbi pimeduse nägema nagu ma olen aru saand lugedes igast muudest foorumitest.
Proovind ka mingisugust lisalaengu äraandmist paueri nuppu hoides peal, kui akut sees pole ja kaablit ka taga pole. ( mingi foorumi geniaalsus ) , kuid ka see ei töötanud.
Olen ka pannud lauaarvuti ekraani külge ja ka siis on lihtsalt must pilt.
Nüüdseks on ta mul circa pool aastat seisnud küll, aga tahaks ikke üht korralikku meediaarvutit, mis töötaks et võtta voodisse kaissu õhtuks .
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
03.07.2010 10:41:20
|
|
|
Garantii?
Ma usun, et graafika andis saba, aga võib ka hullem olla.
E: saatsin PS-i
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|