Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
armin81
Kreisi kasutaja
|
07.07.2010 10:32:19
Probleem TomTomi ekraaniga |
|
|
Aparaat on TomTom Go 930 (4CH9). Vanust natuke üle ühe aasta.
Viimasel ajal on mu TomTomi hakanud kiusama "vaimud". Just eriti tihti teeb puutetundlik ekraan iseseisvalt erinevaid vajutusi avades satelliitide infot, marsruudi infot ja menüüd. Näpuga vajutades lähevad nupud kollaseks nagu ikka, kuid kohati ei reageerita selle vajutusele. Proovisin ära tarkvara uuesti installimise (arvutiga kõik nähtav ära kustutada ning see järel Home'ga lasta uuesti asjad peale installida). Alghäälestusel on juba raskusi mõne valiku fikseerimisega. Tundub olevat puutetundliku rikkena? Samas puudutusele nagu reageeriks. Kas on mingi kalibreerimise võimalus?
Asjalikke vastuseid oodates,
Armin
P.S. tomtom lehelt mina sõnaga "calibrate" midagi asjalikku ei leidnud.
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
07.07.2010 17:24:48
|
|
|
mõinikord aitab tomtomile ka täielik format ja siis uuesti soft + kaart peale panna (soft siis kas home kaudu või teisiti ja kaardist tee muidugi ennem koopia arvutisse)
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2rdik
HV vaatleja
|
07.07.2010 19:40:15
|
|
|
proovida võib ka tomtomi clearflashi, e. siis kustutab kõik temp failid tomtomi ramist. otsi tomtom.com-ist
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
armin81
Kreisi kasutaja
|
07.07.2010 20:13:49
|
|
|
omg kirjutas: |
mõinikord aitab tomtomile ka täielik format ja siis uuesti soft + kaart peale panna (soft siis kas home kaudu või teisiti ja kaardist tee muidugi ennem koopia arvutisse) |
Täielik format = see mis ma kirjeldasin? Arvutiga tühjendasin Internal ketta sisu, ning Home tarkvara installis sinna uuesti oma ära nägemise järgi vajalikud asjad peale. SD peal on mul eraldi ainult muusika mida mängida sõiduajal. Backup on tehtud.
p2rdik kirjutas: |
proovida võib ka tomtomi clearflashi, e. siis kustutab kõik temp failid tomtomi ramist. otsi tomtom.com-ist |
Kahjuks tundub et clear flash tool ei aidanud. Kohe pärast startimist avab suur-ameerika ja pärnu mnt ristmiku ning kukub all paremas nurgas plõksima. Vahepeal reageerib vajutusele ja vahepeal mitte.
Peab vist veidi kontakte piiluma puutepaneelil.
_________________ Otsid mööblit? Uuri Siit või Siit.
Soovid kolida? Vaata Siia. |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
07.07.2010 23:22:27
|
|
|
armin81 kirjutas: |
Täielik format = see mis ma kirjeldasin? Arvutiga tühjendasin Internal ketta sisu, |
mitte kustutamine, vaid format ikka nii nagu käib - explorer parem klahv ja format disk
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
08.07.2010 00:06:22
|
|
|
Kest lahti ja ekraani pind korralikult servast servani ära puhastada.
Vahepeal tegi 920 mul sama nalja, kuid puhastamine aitas.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
armin81
Kreisi kasutaja
|
11.07.2010 11:35:43
|
|
|
Teema võib lukku panna. Touchscreeni juhe sai üle vaadatud.
_________________ Otsid mööblit? Uuri Siit või Siit.
Soovid kolida? Vaata Siia. |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|