Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  nokia random iseeneelikud väljalülitamised märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
excalibur
HV Guru

sõnum 24.06.2010 18:09:38 nokia random iseeneelikud väljalülitamised vasta tsitaadiga

mul on ühe HV kasutajaga äri pooleli.

Nimelt telefon NOKIA 5800xm

mis lülitab ennast ise välja suvalisel ajal. Kuid olen täheldanud, et taskus viskab tihedamini pioldi tasku.

Kui lauapeal siis peab kauem sees. Kuskil paar korda päevas tuleb väljalülitust ette.

Kas tegu on elektriline st mingi element hakkab otsi andma seega kogu telefon (emaplaat nt) või on võimalik, et tegu pelgalt softiveaga ainult.

Omaniku sõnul pole veeämbris käinu vaidd töötas töötas siis järsku hakkas jamama.

Kas ma lähen väga suure riski peale kui ma selle tehingu ära teen?

Üks variant on muidugi esindusse viia ja lasta uurida kuid pühad ja enne esmaspäeva tõenäoliselt ei saa aga tel omanik tahab hirmsasti raha saada ja ma pean otsustama.

Ei tahaks sellist situatsiooni, et teen üölekande ära ja paari päevaga annab telefon otsad.

Äkki keegi oskab mulle head nõu anda mida teha!
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 262
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
apelsin16
HV veteran
apelsin16

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.06.2010 18:25:27 vasta tsitaadiga

Sõbral oli ka 5800xm probleem et lülitas välja ennast pidevalt, ta pani kuskile aku vahele vms paberi tüki ja töötab siiamaani normaalselt. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.06.2010 18:26:38 vasta tsitaadiga

Seda nippi kasutanud paljude telefonide puhul. Ei tea miks nii juhtub, aga paberitükk on u. 70% juhtudest aidanud, ülejäänud juhtudel ongi telefon perses. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
lux
Kreisi kasutaja
lux

sõnum 29.06.2010 17:17:36 vasta tsitaadiga

mina olen selle telefoni omanik, terve nädal on telefon juba excalibur käes olnud, millal mul on lootust oma raha saada? või saadad telefoni tagasi? (parem oleks kui raha saaks, aga kui ei, siis tasuta telefoni ära andma ka ei hakka võõrale inimesele)
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  nokia random iseeneelikud väljalülitamised
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.