Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Headphones ja mic(C-Media USB Audio Device) eraldi koostöös tööle vaja saada märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
PVAliim
HV kasutaja

sõnum 18.06.2010 20:28:08 Headphones ja mic(C-Media USB Audio Device) eraldi koostöös tööle vaja saada vasta tsitaadiga

Asja mõte seisneb selles ,et mul on tavalised kõrvaklapid ,millel ei ole mikrofoni ning teine paar klappe ,millel on mikker olemas ,aga heli tuleb ainult ühelt poolt.
Paari nädala aja eest sain peale pikka mässamist ja müramist need koostöös tööle nii ,et rääkida sai mikriga ja heli tuli tavalistest kõrvaklappidest.Igatahes kui panen (Tegemist XP Home'iga)Control Panel>Sound.Speech and Audio Devices>Sound and Audio Devices ja sealt volume,audio ja voice panna Vinyl AC'97 Audio peale ,siis teoreetiliselt ei peaks ju USB ühendusega kõrvaklappidest ju piiksugi tulema.Kui Vinyl Audiodeckiga kontrollin tuleb heli õigest paarist ,aga kui mõnda muusikafaili lasen arvutist ,siis tuleb mikrofoniga kõrvaklappidest icon_neutral.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
assassinzr
HV vaatleja

sõnum 29.06.2010 23:48:34 vasta tsitaadiga

Yup, nendega ongi selline värk, et kui ühendatud, tulebki heli aint läbi klappide (vähemalt mul). Nt muusika kuulamiseks eraldi, ma esmalt avan programmi (Winamp mul), ja alles pärast programmi käivitumist topin headseti sisse.
Siis tuleb muusika jätkuvalt kõlaritest, aga muu mis on PÄRAST headseti ühendamist käivitatud, tuleb klappidest (mul Skype lülitab ise end automaatselt pärast ühendamist headsetile üle).
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Headphones ja mic(C-Media USB Audio Device) eraldi koostöös tööle vaja saada
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.