praegune kellaaeg 12.08.2025 01:36:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
PVAliim
HV kasutaja
|
18.06.2010 20:28:08
Headphones ja mic(C-Media USB Audio Device) eraldi koostöös tööle vaja saada |
|
|
Asja mõte seisneb selles ,et mul on tavalised kõrvaklapid ,millel ei ole mikrofoni ning teine paar klappe ,millel on mikker olemas ,aga heli tuleb ainult ühelt poolt.
Paari nädala aja eest sain peale pikka mässamist ja müramist need koostöös tööle nii ,et rääkida sai mikriga ja heli tuli tavalistest kõrvaklappidest.Igatahes kui panen (Tegemist XP Home'iga)Control Panel>Sound.Speech and Audio Devices>Sound and Audio Devices ja sealt volume,audio ja voice panna Vinyl AC'97 Audio peale ,siis teoreetiliselt ei peaks ju USB ühendusega kõrvaklappidest ju piiksugi tulema.Kui Vinyl Audiodeckiga kontrollin tuleb heli õigest paarist ,aga kui mõnda muusikafaili lasen arvutist ,siis tuleb mikrofoniga kõrvaklappidest
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
assassinzr
HV vaatleja
|
29.06.2010 23:48:34
|
|
|
Yup, nendega ongi selline värk, et kui ühendatud, tulebki heli aint läbi klappide (vähemalt mul). Nt muusika kuulamiseks eraldi, ma esmalt avan programmi (Winamp mul), ja alles pärast programmi käivitumist topin headseti sisse.
Siis tuleb muusika jätkuvalt kõlaritest, aga muu mis on PÄRAST headseti ühendamist käivitatud, tuleb klappidest (mul Skype lülitab ise end automaatselt pärast ühendamist headsetile üle).
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|