praegune kellaaeg 17.06.2025 22:45:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
PokerAce
HV vaatleja

|
09.06.2010 01:08:15
|
|
|
Heineken kirjutas: |
Ilmselt andur peksab segast . |
Ja mis oleks selle ravi, et ma saaks arvutit kasutada ?
Teostatud on BIOS update (eile) ei aidanud, ja kõik näitajad peale selle on korras
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
09.06.2010 03:23:23
|
|
|
Kui kokku ei jookse siis mis kasutamist takistab ?
Muidu igaksjuhuks võid jahutuse maha kakkuda ja uuesti ja paremini peale panna , ehk tõesti halb kontakt prose ja jahuti vahel ... samas emaplaadi andurid näitavad usutavamat temperatuuri niiet jään ikka arvamusele et andurid peksavad segast .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
PokerAce
HV vaatleja

|
09.06.2010 18:23:01
|
|
|
Heineken kirjutas: |
Kui kokku ei jookse siis mis kasutamist takistab ?
Muidu igaksjuhuks võid jahutuse maha kakkuda ja uuesti ja paremini peale panna , ehk tõesti halb kontakt prose ja jahuti vahel ... samas emaplaadi andurid näitavad usutavamat temperatuuri niiet jään ikka arvamusele et andurid peksavad segast . |
Alles ükspäev tegin selle lambi shut down pärast pasta vahetuse. kuid ei aidanud, paigaldasin prose peale ja ma ei usu, et selle viga.. aga ma küsin, mis on pekkis, kui prose jääb radika külge, kui ma üritan radikat maha kakkuda... arvutil pilt ees, CPU enda jahutus näitab norm.. aga just see CPU Diode kuumus on rämedalt suur:S vendid kõik töötavad, arvuti puhastatud.. :S ma ei oska enam midagi mõelda.
Arvuti kasutamist segab, kuna iga pisike liigutus on CPU -le väga koormav. Mängisin eile internetis flash mängu ja lõpuks väsis arvuti ära ning lülitas end välja.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky87
HV vaatleja
|
22.06.2010 11:38:24
Re: cpu use 100% |
|
|
janeklass kirjutas: |
Tere
Mure siis sihuke,et prose use tihti peale 100%.Tegemist ei ole ühe protsessiga mis koormab vaid asi nii,kui ma ei tee midagi siis asi normis seisab kusagil 0-5%,aga nigu ma käivitan mingisuguse programmi (pole vahet mis programmi) nii viskab 100% peale.
Oskab keegi öelda mis viga,kas prose õhtal? |
Mul sama jama aga mul just vastupidi. prose 100% kui arvuti mõneks minutiks seisma jääb ja ei kasuta(nt käin vahepeal köögist kohvi toomas).
_________________ Ma elan ju alles esimest korda... |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|