praegune kellaaeg 19.06.2025 05:37:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Stn
Kreisi kasutaja
|
15.06.2010 14:30:24
Probleem: SE C902 iseeneslik väljalülitumine |
|
|
Probleem on kõigi eelduste kohaselt tarkvaraline, ühe korra olen ka ise peale sattunud kui see juhtub: telefon lebab ooterežiimis (ehk ekraan on pime) laual, aut. klahvilukk peal, äkki teeb korraks vaikse "plõnksu", ekraanile ilmub mingi animatsioon vms. hetkeks ja välja ta end lülitabki. Aku laetuse seisundist pole väljalülitumine kunagi sõltunud. Viimati juhtus see ööl vastu tänast ('rõõmus' avastus hommikul kuna olen praegu puhkusel ja äratuse funktsiooni ei kasuta), hetkel kl. 14 on aku 65%. Taotluslikult väljalülitatud olekus oli telefon viimati ööl vastu eilset. Kusjuures sündroom on esinenud nii siis kui telefon on sees olnud päeva kui ka siis kui on sees olnud viis päeva. Enne tänast võis see viimati juhtuda mõned nädalad tagasi. Ehk siis piisavalt harva, aga täiesti ootamatult ja murphy seaduse järgi ikka siis, kui vahepeal mõni oluline kõne tulnud.
Paar kolm kuud tagasi uuendasin ka softi SEUSi abil, huvitav on see et ta laseb sama softi korduvalt peale panna (ehk igakord ütleb - kuigi äsja just uuendasin - et "uus tarkvara on saadaval" ja läheb sama soft ludinal peale). Kusjuures on jäänud mulje (samas ei pruugi siin mingit seost olla) et enne seda kui kevadel uuendasin, oli neid väljalülitumisi tunduvalt sagedamini - enne kevadet olin viimati sügisel uuendanud. Samas on ka praegune olukord nii ehk naa vastuvõetamatu.
Telefonil on garantii, helistasin Maifoni kes vist garantiid teostab(?), seal öeldi et ei oskagi kohe niimoodi arvata midagi ja soovitati SIM ära vahetada. Seda ma olen ka mõni kuu tagasi teinud - oli nimelt M-ID teenust vaja, aga see pole midagi muutnud. Olen EMTi klient kui see mingit tähtsust omab. Seda et füüsilise/halva kontakti probleemiga ei tohiks tegu olla, arvas ka Maifon ja eks esimeses lauses toodud tähelepanek vist ka kinnitab seda.
Viiksin heameelega garantiisse ja kasutaksin oma päevinäinud W800, aga sellel jälle omad kiiksud - joystick pole enam endine ja vahel karjub lambist et paigalda SIM - aitab restart.
Tegelikult oleks hea leida mõni W800/C902 funktsionaalsusega telefon Mis Töötab (ja ei lülita end lambist välja), aga tean et sellist suht raske leida - autofookusega ja objektiivikattega kaamera, võimalus välku taskulambina kasutada...
Aga kas leidub keegi SE (C902) kasutaja, kes sarnase probleemiga kokku puutunud ja äkki kuidagi korda saanud?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
15.06.2010 17:21:40
|
|
|
1. Äratuse pärast ära muretse, kuna SE suudab äratada ka väljalülitatud olekus.
2. Vii garantiisse, kui see veel kestab.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stn
Kreisi kasutaja
|
21.06.2010 13:02:47
|
|
|
tsitaat: |
1. Äratuse pärast ära muretse, kuna SE suudab äratada ka väljalülitatud olekus.
2. Vii garantiisse, kui see veel kestab.
|
Äratuse pärast ma ei muretsegi, muretsen sellepärast et telefon on end minu teadmata välja lülitanud (kuigi aku on täis). Ise olen mõelnud et ehk on selline tarkvara viga mis annab teinekord väärinfot aku oleku kohta (näiteks annab infot et aku tühi mis käivitab shutdown tsükli). Mis garantiisse puutub, siis on vist ainuke lootus et "jutu põhjal" telefon asendatakse, sest kui see iseeneslik väljalülitamine võib ka vaid kord nädalas esineda, on üsna raske olukorda regenereerida.
On näha et ma pole selle murega üksi - minu probleem on kõige sarnasem kasutaja alexlindley kirjeldatule: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=176808
Ka tema puhul ei osanud garantii midagi tarka kosta, teine kasutaja suhtles otse SEga kes soovitas aparaadi neile saata.
Mingit läbiproovitud resolved-lahendust sealt teemast paraku ei nähtu, küll aga soovitatakse proovida tasulist http://www.totalgsm.org/C902.html teenust - kuigi ma ei oska öelda et mida see teistmoodi teeb kui SEUS, peale selle et võimalus uusima asemel muu soft valida.
Kõik teemad helinad jms on mul alati default, telefoniga kaasatulnud olnud.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|