Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Väliselt kõvakettalt andmete kopeerimise anomaalia märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
X
HV veteran
X

sõnum 17.06.2010 21:43:40 Väliselt kõvakettalt andmete kopeerimise anomaalia vasta tsitaadiga

Juhtus siis selline lugu, et kopeerisin faile verbatim väliselt kõvakettalt, mis on fat32 baasil. Op süsteemiks oli windows 7 64bit. Kopeerisin siis ühte kõvaketta partitsiooni. Kui oli mingisugune 10min kopeerinud (faile oli palju), vaatasin resycle bin, et prügi oli tekkinud, panin siis kustutama ja vaatan et jube suured numbrid on ja peatasin selle tegevuse. Siis vaatan resycle bin ja tuleb välja, et mingid failid mis kuulusid välisele kõvakettale olid sinna tulnud! Ma ei saa aru kuidas see võimalik on? Kui hakkasin igasuguste failitaastus programmidega seda välist kõvaketast skännima, siis nood ei leidnud midagi, et oleks faile viimasel ajal ära kustutatud. Ma küll täpselt ei mäleta, aga mulle tundus et mõni fail mis oli recycle bin-is sarnanes sellega, mis oli väliselt kõvakettalt juba ammu kustutatud. Probleem nüüd ongi selles, et tahaks teada, kas midagi läks nüüd kaduma või mitte. GetDataBack programmiga ma veel ei jõudnud üle teha.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tsihh
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2010 12:45:44 vasta tsitaadiga

Need olid ilmselt varasemalt ära kustutatud failid. Prügikasti osa on olemas igal kettal ehk siis pakun välja sellise variandi:
- kustutasid mingi aeg tagasi väliselt kettalt faile aga prügikasti ei tühendanud
- nüüd ühendasid ketta külge ja windows kuvas sulle tühejndamata prügikasti
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 18.06.2010 15:23:28 vasta tsitaadiga

See võib olla kõige loogilisem seletus. Kuid enne oli ketas ühendatud mul siis, kui mul oli peal windows xp ja kui ma siis ketta peale kopeerisin, siis polnud prügikastis midagi. Kuid kuna see ketas on kasutusel igapäevaselt windows 7 peal, siis võib täitsa nii olla, et windows xp peal ta ei näita ,et midagi on kustutatud, aga 7 peal näitab.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Väliselt kõvakettalt andmete kopeerimise anomaalia
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.