praegune kellaaeg 18.06.2025 15:42:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bingo
HV kasutaja

|
24.09.2010 12:00:39
uus firmware mp3/4 mängijale |
|
|
Sai ostetud uus mp3/4 mängija- Ipod nano analoog. 8GB, FM raadioga. Välja näeb selline nagu pildil. Oli FAT 32 vormingus ja arvuti näitas algul ilusti 7,8GB või sinnakanti. Sai sinna musa pandud ja osa sellest ei mänginud ja ära kustutatud ja uuesti pandud....ja lõpuks näitas mul musa mahuks 35GB ja failide kohta ütles, et tundmatud failid jne... Enamus faile olid sellised- USBC AE mitmegigased asjad Kui kõik juba vussis oli tegin täieliku formati. Nüüd arvutiga ühendades ei näe seda üldse, ainult "Backup Restore Firmware Tool" tunneb ära, mis oli kaasas "AMT Media Manager" failide liigutamise tarkvaraga.
Ma arvan, et lahendus oleks selline:
"AMT Media Manager" programmis on selline tööriist "BackupTool.exe" sellega tuleb teha firmware´st backup ja see mulle saata.
Ma saan sellisel moel tehtud firmware peale lasta, aga mitte uut firmwaret, nimelt see "BackupTool.exe" abil tehtud (omal sai lõpupoole tehtud, aga see fail on vigane "SH86280_128x160_LZUC1698_V2.30 2010917102412.bkf" ) backup hakkab ilusti laadima.
On kellelgi sarnane mp3/4 mängija, "AMT Media Manager" tarkvaraga? Võta ühendust!
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|