praegune kellaaeg 23.06.2025 11:38:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
12.06.2010 06:53:51
Veider restart - hetkeline väljalülitumine enne ülesbuutimist |
|
|
Viimase nädala jooksul on 2 korda esinenud huvitav restart: arvuti lülitub hetkeliselt välja (mitte ei lähe vaikselt shut downi) ja siis buudib normaalsel viisil taas üles. Taas deski jõudes küsib, kas saata raport või ei - ma ei hakka saatma. Kui raportiaknas leiduvat lähemalt uurida, leiab sealt errori, aga see on arusaamatus keeles ja sealt aknast ei saa ka kopeerida. Kui veel esineb, eks siis tuleb screenshot teha.
Probleem tekkis peale seda, kui ma Amsn messengeris paar pluginat tööle panin. Nüüd võtsin maha plugina, mis laseb kõigile näidata parasjagu pleieris mängiva loo andmeid - viimane restart tuli just nii, et ühel hetkel messenger enam loo nime ei näidanud (ta näitab seda ka mu enda messengeriaknas) ja ma panin Winampi seisma. Kui siis uuesti Winampi käima lasin, et vaadata, kas messenger hakkab loo nime näitama, tuligi restart.
On kellelgi veel seda olnud? Milles võib kala olla?
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
12.06.2010 09:54:13
Re: Veider restart - hetkeline väljalülitumine enne ülesbuutimist |
|
|
Disable automatic restart, nagu korduvalt juba on soovitatud sellistel puhkudel ja/või siis ürita lugeda vanu veateateid http://nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
Kassmees kirjutas: |
Kui raportiaknas leiduvat lähemalt uurida, leiab sealt errori, aga see on arusaamatus keeles ja sealt aknast ei saa ka kopeerida. |
Inglise keeles ilmselt on, mitte tundmatus. Ja seal on lingid, kuhu peale klõpsutada ja linkide all on kirjas, kuhu kausta ja mis nimega see veateade salvestatakse - sealt seest loed kui oskad.
Aga kõige parem abimees sellisteks puhkudeks on http://www.microsoft.com/whdc/DevTools/Debugging/default.mspx
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|