praegune kellaaeg 17.06.2025 02:03:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
14.06.2010 17:33:12
|
|
|
omgwtf kirjutas: |
tomorrow, kuna eelmises postis kasutasid õuldskuul GPU-Zi siis JAH MA ARVASIN,ET SA EI TULE ISE SELLE PEALE,ET KASUTADA UUEMAT!!! Naljamees. |
Üldiselt korra kuus uuendan kõik tarkvara arvutis.Alates driveritest ja lõpetades progedega.Kui miski asjaga probleeme on, siis muidugi kasutan uusimat versiooni igaks juhuks.Teadmiseks siis
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
14.06.2010 17:38:13
|
|
|
Tegelt üldse mikk36, postitus tekitas mul segaudst vähe see kus ta mainis,et Nvidia on anduritega koonerdanud.. Oletasin,et ta tahab mingit infot veel saada sealt GPU-Zist ja sinna see soovitus läks kasutada uuemat,et ehk tekib miskit juurde,kuna vahepeal tuli mitu versioon mis tõid uut infot
Ilmselt mõistsin lihtsalt valesti teda,pigem see anduritega koonerdamine oli mõeldud rohkem "koonerdamine"
Nvm las ta olla,ära erutu.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
16.06.2010 09:28:32
|
|
|
omgwtf kirjutas: |
tomorrow, kuna eelmises postis kasutasid õuldskuul GPU-Zi siis JAH MA ARVASIN,ET SA EI TULE ISE SELLE PEALE,ET KASUTADA UUEMAT!!! Naljamees. |
Tol hetkel oligi 0.3.7 uusim ja minul ühe võrra vanem versioon kasutusel.
Õuldskuulist oli asi väga kaugel.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anton
HV veteran

|
21.06.2010 14:18:44
|
|
|
No teeks keegi ka 64 bit AF-i. Seda ei paista veel kuskilt tulevat.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|