Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Mis on ühist arvutimänguritel profisportlastega? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.06.2010 17:29:31 Mis on ühist arvutimänguritel profisportlastega? vasta tsitaadiga

link :: minut.ee

Ei ole üllatus, et elukutselised arvutimängurid pole niivõrd heas füüsilises vormis kui profisportlased, kuid sellest hoolimata on neil palju ühist. Inglasest akadeemiku uurimus toob välja, et neil on sarnased võimed hallata ärevust ning reaktsioon võrreldav hävituslennukipiloodiga.

Dr. Micklewrighti sõnul oli tal esmalt raske uskuda, et arvutimängud on kuidagi võrreldavad spordiga, kuid lähemal vaatlusel on paljugi ühist. Ehkki arvutimänguritel on head refleksid, jätab soovida nende füüsiline seisund - 20 aastase arvutihullu keha võib näida kui 60 aastase suitsetaja oma selle koha pealt.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.06.2010 18:29:51 vasta tsitaadiga

Aga kui tegu on sportlasest arvutimänguriga kes mängib hävituslennuki pilooti mängus? - vastus:tekib lõpmatuse paradoks ja maailm lõpeb icon_lol.gif thumbs_up.gif

Nali naljaks aga ma olen arvutimänguri kohta kindlasti üle keskmise vormis kuigi on ka halvemaid(loe paksemaid icon_smile.gif ) aegu olnud.Kindlasti pole mul 60 aastase suitsetaja keha icon_lol.gif .Kust selline loll analoogia on võetud üldse?.Ma ei teadnudki, et arvutimängud põhjustavad kopsuvähki,kollaseid hambaid ja naha vananemist icon_razz1.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
purexl
HV kasutaja

sõnum 09.06.2010 19:07:05 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Ma ei teadnudki, et arvutimängud põhjustavad kopsuvähki,kollaseid hambaid ja naha vananemist icon_razz1.gif

Näed nüüd, alates 08.06.2010 arvutimängud tekitav seda ka icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 09.06.2010 19:09:12 vasta tsitaadiga

Noh, platuun tuleb vanadekodusse toimetada. Silmad võivad välkuda, kuid muidu muld mis muld.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Max Powers

sõnum 09.06.2010 19:36:48 vasta tsitaadiga

Platuun pole selle loo valguses just suurem asi mängur.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Juan Pablo
HV veteran

sõnum 09.06.2010 19:42:15 vasta tsitaadiga

ma olen päris tihe arvutimängude mängija ja vähe sellest.... suitsetan ka veel ja olen 35 aastane ning milline mina siis välja peaksin nägema icon_eek.gif icon_eek.gif icon_confused.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 09.06.2010 19:49:58 vasta tsitaadiga

Üldiselt ei tohiks sa enam eksisteerida.
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 09.06.2010 21:28:57 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ehkki arvutimänguritel on head refleksid, jätab soovida nende füüsiline seisund - 20 aastase arvutihullu keha võib näida kui 60 aastase suitsetaja oma selle koha pealt.

tsitaat:

Kust selline loll analoogia on võetud üldse?

Tegu vääriti mõistmisega: their health was worse than expected, with one 20-something professional player showing the same aerobic health as a 60-year-old smoker.
Mõeldud siiski lihaskonna seisu, osad lihased võivad vabalt olla atrofeerunud pro gameril icon_neutral.gif kellel pole mingit füüsilist harrastust lisaks.

Edit, lugesin juurde ja tegu ikka jummalast vääriti mõistmisega icon_biggrin.gif
“One of the guys [in his early twenties] had the kind of level of aerobic fitness that was comparable to a man perhaps 60-years-old who had led a sedentary and relatively unhealthy life, perhaps a smoker or a drinker,” he said. "That was quite surprising.”

Ehk siis ainult ühel vandil oli selline füüsiline konditsioon, ja eesti keeli tõlgituna võiks arvata ei kõigil on icon_lol.gif
Allikas: http://www.pcpro.co.uk/news/358525/what-gamers-have-in-common-with-top-athletes

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 09.06.2010 21:46:37 vasta tsitaadiga

janek5 kirjutas:
ma olen päris tihe arvutimängude mängija ja vähe sellest.... suitsetan ka veel ja olen 35 aastane ning milline mina siis välja peaksin nägema icon_eek.gif icon_eek.gif icon_confused.gif

MarioA. kirjutas:

Nu ma mängin ka pea igaõhtu nii 2-3 tundi viimased 5-6 aastat, joon IGA nädalavahetuse ja tossan ka üksjagu. Vanust ka sinna ~35 kantti.
Erilist muutust enda rektsioonides täheldanud pole.... pole vist eriline mängur ka.
Kustmaalt üldse võiks sildi otsaette tätoveerida... "GAMER", mitu tundi päevas klõbistama peaks?
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.06.2010 22:09:22 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
janek5 kirjutas:

MarioA. kirjutas:

Nu ma mängin ka pea igaõhtu nii 2-3 tundi viimased 5-6 aastat, joon IGA nädalavahetuse ja tossan ka üksjagu. Vanust ka sinna ~35 kantti.
Erilist muutust enda rektsioonides täheldanud pole.... pole vist eriline mängur ka.
Kustmaalt üldse võiks sildi otsaette tätoveerida... "GAMER", mitu tundi päevas klõbistama peaks?

Casual gamer,gamer,semipro gamer,pro gamer icon_wink.gif

Vähemalt nii arvan mina.Casual mängib mingeid flash mänge vms internetis
gamer on kõige tavalisem
semipro on siis poolproff
pro on siis see kes elatub sellest
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 09.06.2010 22:27:06 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
janek5 kirjutas:

MarioA. kirjutas:

Paraku on jah uudisest välja jäänud, mida täpsemalt mõeldakse gameri all..mõni mängib päevas tunnike-kaks farmvillet ja peab juba ennast gameriks. Mina isiklikult pean gameriks inimest kes mängib päevas 8+ tundi...
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 09.06.2010 23:42:16 vasta tsitaadiga

Asi ei ole selles, mitu tundi keegi mängib, vaid mis tasemel.
Paraku nõuavad mängud highskill tasemeni jõudmiseks aastaid harjutamist.

Mingisugused xbox/ps buttonsmasher "gameritest" pole mõtet rääkidagi, neil võib füüsis kehv olla,
kuid neil pole midagi ühist profisportlastega. Nad lahutavad enda meelt mängides lihtsaid mänge,
mille läbimängimisel saab poodi uue järgi minna.

Kusjuures progamerid mõtlevad tervise peale, stamina on oluline, fatal1ty isegi rääkis sellest 60minuti saates.

viimati muutis lighT 09.06.2010 23:43:36, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 09.06.2010 23:43:27 vasta tsitaadiga

fatality on prostituut.
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 09.06.2010 23:45:57 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:

Mingisugused xbox/ps buttonsmasher "gameritest" pole mõtet rääkidagi, neil võib füüsis kehv olla,
kuid neil pole midagi ühist profisportlastega. Nad lahutavad enda meelt mängides lihtsaid mänge,

Kusjuures progamerid mõtlevad tervise peale, stamina on oluline, fatal1ty isegi rääkis sellest 60minuti saates.

shocking.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 09.06.2010 23:49:57 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
lighT kirjutas:

shocking.gif

Nagu näha, elav näide konsoolipoisist konsool vs pc teemast.

MarioA. kirjutas:
fatality on prostituut.

?
Sponsoreeritud on ta küll võimsalt, arvestades, et ta enam ei mängi ning uued tegijad vähem raha saavad.
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 09.06.2010 23:52:18 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
xxlmaster kirjutas:
lighT kirjutas:

shocking.gif

Nagu näha, elav näide konsoolipoisist konsool vs pc teemast.

Sa lihtsalt ajad ajuvaba juttu ju. Kuidas saab konsooli mängur olla kehvemas füüsilises seisundis kui mingi high skill PC player?
Oleme aru saanud et sa oled konsoolidele rist vastu aga ära käi igas teemas kaebamas milline buttonsmasher konsooli ikka on.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 09.06.2010 23:52:47 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:

MarioA. kirjutas:
fatality on prostituut.

?
Sponsoreeritud on ta küll võimsalt, arvestades, et ta enam ei mängi ning uued tegijad vähem raha saavad.

Täpselt.
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 09.06.2010 23:58:23 vasta tsitaadiga

Olen ma väitnud seda? Neil võib füüsis kehv olla, mitte ei pea, see aga ei tähenda, et neil oleks mingitki seost nö profisportlasega.

Igatahes konsool on samasugune meelelahutus nagu televisioon võimisiganes, mida keskmisele ameerika burgerinäole kasutada meeldib,
nagu näha siis mõtlemisele ta eriti kaasa ei aita.

MarioA., samamoodi on ükskõik, mis spordis. Igal alal on omas regioonis mingi ikoon, usas siis fatal1ty.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 09.06.2010 23:58:32 vasta tsitaadiga

Selleks vaidluseks on eraldi teema. Palun suunduda sinna.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 10.06.2010 09:17:16 vasta tsitaadiga

Ise-enesest huvitav küsimus - kummas olekus keha on paremas olukorras:

a) PC puhul hiire ja klaviatuuriga laua taga
b) konsooli puhul puldiga diivanil/toolil

Küürutada saab mõlemal puhul, saab ka nii laua taga toolil kui diivanil lösutada. Küll aga pole puldi puhul asend nii väga fikseeritud kui klaveri/hiirega ning just eriti need, kes aktiivsemalt klõbistavad ja energilisemalt "buttoneid" "smashivad" liigutavad end rohkem ning kehal pole sundasendit nii tihti. Need, kes puldiga (või klaveri ja hiirega) mugavalt ühe asendi sisse võtavad, saavad endale tõenäolisemalt atrofeeruvad lihased. Mäletan isegi NESi aegadest, kuidas keha hakkas mängule kaasa elama icon_smile.gif. Hiire ja klaveriga seda võimalust väga pole, kui just mõnikord ei taha klaveriga kellelgi pead lõhki lüüa.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 10.06.2010 10:22:25 vasta tsitaadiga

Ise mängin vahepeal 16h ja nii CS'i ja ei pea küll ennast mänguriks eriliseks. Juhtub mis teha
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 10.06.2010 11:27:49 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Ise-enesest huvitav küsimus - kummas olekus keha on paremas olukorras:

a) PC puhul hiire ja klaviatuuriga laua taga
b) konsooli puhul puldiga diivanil/toolil

Küürutada saab mõlemal puhul, saab ka nii laua taga toolil kui diivanil lösutada. Küll aga pole puldi puhul asend nii väga fikseeritud kui klaveri/hiirega ning just eriti need, kes aktiivsemalt klõbistavad ja energilisemalt "buttoneid" "smashivad" liigutavad end rohkem ning kehal pole sundasendit nii tihti. Need, kes puldiga (või klaveri ja hiirega) mugavalt ühe asendi sisse võtavad, saavad endale tõenäolisemalt atrofeeruvad lihased. Mäletan isegi NESi aegadest, kuidas keha hakkas mängule kaasa elama icon_smile.gif. Hiire ja klaveriga seda võimalust väga pole, kui just mõnikord ei taha klaveriga kellelgi pead lõhki lüüa.

Inimesed ei ole ikka veel aru saanud et osadel konsoolidel on olemas ka motion sensor (PS3/Wii) ja tulemas ka Natal/Move. Ma arvan et konsooli taga vehitakse/elatakse kohati rohkem kaasa. Viimati mängisin Heavy Raini ja mõni hetk hakkas higi isegi jooksma icon_biggrin.gif PS3 Bowlingust me üldse ei räägi.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 10.06.2010 11:35:18 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
Viimati mängisin Heavy Raini ja mõni hetk hakkas higi isegi jooksma
Ka PC taga võib üsna vabalt higi lahti saada, ehkki enamasti vaimse, mitte füüsilise pingutuse pärast icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 10.06.2010 12:10:54 vasta tsitaadiga

"Arvutimängur" sõna võib selles artiklis vabalt vahetada "itimees" vastu ilma, et sisu artiklil valeks muutuks.
Kahjuks nii ta on, reaktsioonid on kiired aga kiiresti keha liigutada ei jõua. St üldse ei jõua.

tagasi üles
Tbit
HV Guru

sõnum 10.06.2010 12:36:04 vasta tsitaadiga

Jahm, nii ta kipub olema, kui ikka ennast päris kuivikuks mängid siis kiire reaktsioon jääbki vaid kiireks kuid mitte reaktsiooniks mida sellele ei järgne. Siin peab lihtsalt piiri tõmbama füsio/psühholoogiliste reaktsioonide ja füüsilise vahel, ideaalselt peaks esimesele järgnema teine kuid tihti toimib see korralikult alles siis kui "game over", lendavad MONITORID läbi akende ja puldid mööda seinu.
Tõeline kiire reaktsioon = angry german kid.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Mis on ühist arvutimänguritel profisportlastega? mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.