praegune kellaaeg 19.06.2025 02:22:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
thunder134
HV vaatleja

|
29.09.2010 20:19:29
Probleem - USB Pulk |
|
|
Mure siis selline, et täna õhtul USB pulk ei ole enam nõus avanema. Olen proovinud device managerist kõik usb'ga seostuvad asjad kustutada ning teinud restardo ja lasta reinstallida, olen üritanud kasutada mitut file recovery programmi, kuid tulutult.
Kui üritan avada, siis ta lihtsalt jaurab, et ei ole võimalik avada ning küsib kas soovin formatida.
Lõpuks ma mõtlesin et noh davai, teeme siis ära selle formati kui ta nii väga tahab, pärast üritan tagasi saada need failid sealt ... kuid ta ei ole võimeline formatit ka tegema.
Pulk ise on 1GB suur, mitte 8 megane, nagu windows mulle väidab ... sees on palju tähtsaid asju, alustades piltidest ja lõpetades vanade koolitöödega.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
29.09.2010 20:45:28
|
|
|
Tuttav jama. Mul oli ka. Minu mäletamist mööda tegin lihtsalt resa ja proovisin siis, töötas. Võid ka proovida bootable programme, millega saab formattida.
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
thunder134
HV vaatleja

|
29.09.2010 21:47:05
|
|
|
Parem oleks, kui saaks ilma tühjaks tegemata pulga tagasi tööle, sest neid faile sealt kaotada ma ei tohiks ...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
30.09.2010 08:05:44
|
|
|
thunder134 kirjutas: |
Parem oleks, kui saaks ilma tühjaks tegemata pulga tagasi tööle, sest neid faile sealt kaotada ma ei tohiks ...  |
Kui dokumendid ja pildid on tähtsad, siis ära varunda neid iialgi mälupulgale! Suur viga on ka see, kui needsamad (varundatud) failid masinast ära kustutad. Pigem olgu olulised asjad kasvõi CD-l või DVD-l. Endal on kõik backupid kolmes masinas laiali, ühe lendamisel kaob minimaalselt kraami, kui üldse.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
thunder134
HV vaatleja

|
30.09.2010 18:48:07
|
|
|
Nonii, proovisin siis nii teha, nagu netis õpetatud oli: mine lükka mälupulk korraks teise arvuti taha ja siis peaks asi korras olema. Läksin siis koolis arvutiklassi ja üritasin seda teha, kuid seal sama jama ... avada ei suuda ja formattimisega ka hakkama ei saa.
Ma ei tea enam, mida teha ...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.09.2010 19:03:57
|
|
|
Kui faile tahad kätte saada, siis tuleb sul kasutada taastus-programme (recover-prpgrammid). Neid on netis hulgim liikvel, kuid nagu alati, on parimad neist tasulised.
Aga uuri, ehk suudab mõni neist failid kätte saada.
--------------------------
Praegu on su kettag lihtsalt nii, et "kadunud kettaosa" on RAW-kettana ning üks väike kettaosa 8MB on olemas. See on normaalne, et see praegu nii on. Ja taastusprogrammidega otsid justnimelt sedasama "kadunud ketast" - tõenäoliselt seda näidatakse RAW-kettana.
Edu!
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
30.09.2010 20:06:50
|
|
|
tahanteada, sa ikka esimest posti ka vahel loed või kirjutad selleks, et kirjutada?
tsitaat: |
olen üritanud kasutada mitut file recovery programmi, kuid tulutult.
|
thunder134, kasutaja toivos saab sind aidata.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|