Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Märt.
HV Guru

|
19.03.2010 18:10:39
|
|
|
Mõttetu hot, naine jamas ka hotiga, kuni gmaili eelistes veendus, praegu on tema kastis kirju manustega tsipa üle giga... kõik ametlikud kirjad. Isegi sajamegane hot on tilluke.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
19.03.2010 19:09:10
|
|
|
kaupz kirjutas: |
sain ka 100, isikukoodi panin paika ja siis id-ga sisse.
mõned korrad edasi tagasi logimist ja oligi 100mb |
Ja mingi saja mega pärast audendid ennast id-kaardiga, kohas kus igal võimalikul viisil sulle reklaami topitakse.
Vali parem gmail ja elu on lill. Keegi ei nõua sult mingid hüper-super autentimist.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
19.03.2010 23:42:30
|
|
|
Reklaami kohalt ei oska kommenteerida - veebireklaami blokeerib FF ja reklaamkirju hoti poolt ei saadeta, kui seda seadistuses pole märgitud. Spämmifiltriga on neil küll kogu aeg tõesti mingi jama - kas laseb spämmi sisse või ei lase õigeid kirju läbi. Klient ise seadistada ka midagi selles osas eriti ei saa. Keelud on anekdoot ja filtrid algelised ning töötavad vaid veebiliidese kasutamisel.
Ühesõnaga vähetähtsa kraami jaoks käib kah, aga kindel selle peale olla ei saa kunagi. Vähetähtsa kraami jaoks aga piisab vabalt ka 10MB mahust.
100MB olulist kraami ma nende kätte küll usaldada ei julgeks.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
poiss4
HV kasutaja
|
03.06.2010 14:14:56
|
|
|
Ma läksin ka gmail'i üle. Mis teha, elu on selline. Kui juba google pealt otsitakse tööliste kohta "usaldusinfot", siis tuleb sellega leppida.
Tegelt, nii palju asju, mis google peal.
Proovin ka linuxi töölauale tagasi saada ja siis olen ise nagu google juba.
_________________ [img:aa79927c97]http://www.demoz.net/images/myspace-signatures/6/167.jpg[/img:aa79927c97] |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
03.06.2010 14:19:10
|
|
|
Mulle siiani 10mb kenasti piisanud. Reklaame tuleb ka väga harva hoti. Kord kaks kuus. Enamasti mingid reisipakkumised.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
03.06.2010 14:20:38
|
|
|
SSSSSS kirjutas: |
Ma usun, et gmail on siiski parim lahendus. Viimane aeg hotist ülekolida.  |
see on inimese vaba valik, millesse ta usub või ei usu
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|