|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
estdata
Kreisi kasutaja

|
02.06.2010 18:23:19
Buffalo network HDD + CFDISK problems |
|
|
Tere
Soovin kysida , kuidas saaks naha ja minna NTFS peale ehk siis EXT3 -> NTFS või FAT32 , tegin sellise asja et panin käsu cfdisk ja seejarel kustutasin kõik partitionid ära mis seal on ja tegin new ja panin NTFSiks ja see jarele panin write ja tegin reboot . JA peale selle oli jokk, ei saanud ega näe seda kettast , mis probla on kuid võrgukabli jargi vaadates pingib asi
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
02.06.2010 18:29:10
|
|
|
Väga segane kirjeldus.
Osadel Buffalo karpidel on kogu tarkus kettal ja kui selle sealt ära kustutasid, siis ta ei taha toimida jah.
|
|
| Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
419 |
|
| tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
02.06.2010 18:31:26
|
|
|
| virks kirjutas: |
Väga segane kirjeldus.
Osadel Buffalo karpidel on kogu tarkus kettal ja kui selle sealt ära kustutasid, siis ta ei taha toimida jah. |
just . kustutasin CFDiskiga kõik partitionid ära delete - new to NTFS ja write ja reboot ja peale selle jokk. nüüd peaks NTFS olema ja tyhi kettas vist kuid pingides võrgukaabliga ta pingib
|
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
02.06.2010 18:59:04
|
|
|
| tptdairy kirjutas: |
Väga segane kirjeldus.
Osadel Buffalo karpidel on kogu tarkus kettal ja kui selle sealt ära kustutasid, siis ta ei taha toimida jah. |
just . kustutasin CFDiskiga kõik partitionid ära delete - new to NTFS ja write ja reboot ja peale selle jokk. nüüd peaks NTFS olema ja tyhi kettas vist kuid pingides võrgukaabliga ta pingib |
Enda isiklik kogemus "laiatarbe" NAS`idega on näidanud, et enamustel asub loogika kõvakettal...
Põhimõtteliselt lasid siis OS`i asjalt maha, kuna võrgu eest hoolitseb seal eraldi HW chip, siis võib asi isegi pingile vastata...
Milleks muidu sul oli tarvis asi NTFS`iks moondada?
Abistamise kohapealt, mu kristallkuul külmus talvel lõhki, nii et raske on ütelda niimoodi, mis/kuidas edasi sellega toimetada...
Ehk avaldad AHV`idele suure saladuse, mis riistaga täpsemalt tegu?
Eeldatavasti oli OS`iks enne, mingisugune *nix ja failisüsteemiks EXT3
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 229 loe/lisa |
   |
194 |
|
| tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
02.06.2010 19:10:28
|
|
|
| Etz kirjutas: |
Väga segane kirjeldus.
just . kustutasin CFDiskiga kõik partitionid ära delete - new to NTFS ja write ja reboot ja peale selle jokk. nüüd peaks NTFS olema ja tyhi kettas vist kuid pingides võrgukaabliga ta pingib |
Enda isiklik kogemus "laiatarbe" NAS`idega on näidanud, et enamustel asub loogika kõvakettal...
Põhimõtteliselt lasid siis OS`i asjalt maha, kuna võrgu eest hoolitseb seal eraldi HW chip, siis võib asi isegi pingile vastata...
Milleks muidu sul oli tarvis asi NTFS`iks moondada?
Abistamise kohapealt, mu kristallkuul külmus talvel lõhki, nii et raske on ütelda niimoodi, mis/kuidas edasi sellega toimetada...
Ehk avaldad AHV`idele suure saladuse, mis riistaga täpsemalt tegu?
Eeldatavasti oli OS`iks enne, mingisugune *nix ja failisüsteemiks EXT3  |
Tegu on Buffalo Station HD-H250LAN võrgukettaga
OSiks oli olnud Debian linux mingi mini version ja webmin kah oli juures
KAs seda kaima enam ei saa panna , et näeks kas välise kettaga või käivituks usb kaudu bootib yles ,
|
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
419 |
|
| tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
02.06.2010 19:37:37
|
|
|
tore ja mul on link kaabel mis peaks arvuti kylge minema ei sobi , sest arvuti mul uuem ja see buffalo ja ketta kyljes on vanem tyypi , saaks aint yleminekut siis isegi saaks
|
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
02.06.2010 21:43:55
|
|
|
tore ja mul on link kaabel mis peaks arvuti kylge minema ei sobi , sest arvuti mul uuem ja see buffalo ja ketta kyljes on vanem tyypi , saaks aint yleminekut siis isegi saaks |
Kahju, et sa pole Pealinnas, selle karbi saab veel tööle küll...
Pmst. Kisud "karbist" ketta välja , lükka mingi Linux/BSD masina taha ja taastad originaal OS`i (Google abiks), või siis kompileerid "täiesti oma OS`i sinna Linux/BSD baasil", milles julgen kahelda, kuivõrd nõu tulid küsima
ehk siis jahh, lasid "karbi" OS`ist lagedaks...
Küsimus siiski, miks just NTFS oli vajalik? Miks EXT3 ei sobinud?
Endal WD NAS`id on kõik Orig. failsüsteemil ja see on EXT3 (tõsi küll@ Raid1, samas pole vahet antud juhul)
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 03.06.2010 09:49:01, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 229 loe/lisa |
   |
194 |
|
| tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
02.06.2010 22:47:58
|
|
|
| Etz kirjutas: |
tore ja mul on link kaabel mis peaks arvuti kylge minema ei sobi , sest arvuti mul uuem ja see buffalo ja ketta kyljes on vanem tyypi , saaks aint yleminekut siis isegi saaks |
Kahju, et sa pole Pealinnas, selle karbi saab veel tööle küll...
Pmst. Kisud "karbist" ketta välja , lükka mingi Linux/BSD masina taha ja taastad originaal OS`i (Google abiks), või siis kompileerid "täiesti oma OS`i sinna Linux/BSD baasil", milles julgen kahelda, kuivõrd nõu tulid küsima
ehk siis jahh, lasid "karbi" OS`ist lagedaks...
Küsimus siiski, miks just NTFS oli vajalik? Miks EXT3 ei sobinud?
Endal WD NAS`id lon kõik Orig. failsüsteemil ja see on EXT3 (tõsi küll@ Raid1, samas pole vahet antud juhul) |
nu kui jagu ei saa siis ma võtan sinuga yhendus , saadan sulle ps
|
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |