Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
23.02.2010 15:12:59
probleem kõlarite heliga |
|
|
Mure selline...Oman kõlarikomplekti X-530, Logitech (5.1) http://www.ox.ee/est/product/16398 Kuid kuulates bsplayeriga muusikat töötavad ka tagumised kõlarid...Kuulan muusikat näiteks yotubes siis tagumised kõlarid opn üldse täitsa vait ja üleüldse on mul jama vast nende kõlaritega...värvilised juhtmed mis peaks minema vastavasse värvi auku on ka sassi pandud mul + esimesed kõlarid on pandud otse arvuti taha ja ülejäänud tagumised ja keskimne on pandud sinna vahepistikusse mis kaasas oli ja see on omakorda pandud edasi arvuti...kuna nii kostub heli enamvähem nomraalselt igastkõlarist mitte,et otse arvuti taga ei mängi ala keskimine kõlar või tagumised on üli vait...ilge **** Äkki oskab keegi nõu anda millegi osas? :roll:OP system on Xp ja Soundmaxis on mul pandud 5.1 reziimiga nad toimima enda mõistuse järgi...proovides "test sound" igastkõlarist eraldi siis kõik on jumala sassis ei tule keskelt heli siis lappa jälle ringi ja mõtle süsteemi välja ,siis proovides ei tule tagumistest ja kui peaks tulema vaskust esi omast heli tuleb paremast esimesest
Kas asi äkki helikaardis?Kahtlen...Äkki üldse **** komplekt need kõlarid
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
23.02.2010 15:13:25
|
|
|
Aga ma ei saanud täpselt aru, miks need siis sul õigetes aukudes pole?
Kas helikaart vigane?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
23.02.2010 15:19:44
|
|
|
eesti919 kirjutas: |
Aga ma ei saanud täpselt aru, miks need siis sul õigetes aukudes pole?
Kas helikaart vigane? |
hetkel sai pandud siis nii nagu "peab" ja krt minu teada ennist ise katsetades muude augudega sai parema heli kui nii kuis peaks olema äkki ma juba lolliks ära läinud ja kuulen ei tea mida Kuid nuh kui nii peabki olema see heli siis olen küll pettunud neis kõlarites...oleksin võinud seljuhul 2.1 osta..
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
23.02.2010 15:35:01
|
|
|
Mida sa siis seal nii hullu kuuled?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alcazer
HV vaatleja
|
24.03.2010 00:25:59
|
|
|
Pane ikka iga asi oma auku ;D
_________________ Disain,trükk ja turundus: www.gbfmedia.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
24.03.2010 11:54:31
|
|
|
Kui juhtmed on korralikult omades pesades, siis uuenda heli draivereid ka igaks juhuks.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tupoi
HV vaatleja
|
08.06.2010 21:10:55
|
|
|
mul sihuke mure...et mul samad kõlarid...ja kaks kõlarit töötavad hästi vaikselt...milles jama võib olla
|
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
08.06.2010 21:15:30
|
|
|
Sest mängudes on 5.1, muul ajal toimib stereoheli ehk 2.1
Kasutanud sama komplekti ja nii 5.1 "koguaeg" variandina kui ka nii nagu ta tavaliselt töötab ehk siis eelmainitud. Seadetest saab neid muuta küll.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|