praegune kellaaeg 19.06.2025 18:58:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
echo
HV vaatleja
|
11.05.2010 13:27:24
Kuidas teha Checkpoint Smart Dashboardis ruutingut? |
|
|
Tere. Olen otsinud selle kohta infot internetist ja ka helpfailidest, aga kui midagi üldse leian, siis enamasti VPN-ruutingu kohta või siis mingi olukorra või tarkvara versiooni kohta, millega mul pole tegemist. Kaks tulekat on klastris, tarkvara versioon on NGX R65, HA, mode New. Pole varem neid väga näppinud. Kui lähen ligi mõlemale masinale otse IP-aadressiga üle https, siis sealt saan küll ruutingu lisada ja tegingi seda, aga kuskil, näiteks reeglite (policy) juures peaks vist ka midagi tegema. Eks tegingi mingi reegli, lubades lihtsalt vajalike võrkude vahel liikluse (ja save ja install policy), aga ei hakka tööle. Kätte on saadavad vaid need masinad, mille sisse nö. käsitsi see tagasiruuting sisse kirjutada.
Abi oleks teretulnud!
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
nuhk
Kreisi kasutaja

|
13.05.2010 10:16:12
|
|
|
Ongi kaks võimalust - kas kirjutad selle aadressi, mida ise 'tagasiruutinguks' nimetad, sisse masinasse endasse või teab seda masinale antud "default gateway". Kas su väikefirma Checkpoint on kõnealuste masinate default gateway... või on nende vahel veel midagi - mõni ruuter, layer3 switch, nat vms?
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reaper
Kreisi kasutaja

|
02.06.2010 17:22:46
|
|
|
Check Pointi kohta olen mina alati väga asjalikku informatsiooni saanud sellest foorumist:
http://www.cpug.org/forums/
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|