praegune kellaaeg 18.06.2025 13:19:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jann1
HV Guru

|
13.06.2010 15:20:33
|
|
|
tahanteada, Mis akud teil on? Minul N73 ilma 3g-ta uue akuga peab pea aegu nädal, 3g pidevalt sees siis on umbes 4 päeva
Mis kuradi akud teil on?
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
raciocinio
HV vaatleja
|
13.06.2010 15:57:13
|
|
|
Üks räägib aiast, teine aiaaugust. Kui on lihtsalt 3G sees, siis kestab muidugi päevi, aga tahanteada pidas silmas 3G-ga netis istumist, mis võtab mõne tunniga aku tühjaks. 3G-ga netis istumine kulutab nt palju rohkem akut, kui wifi-ga netis istumine.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.06.2010 18:05:53
|
|
|
OT: Mina küll ei tea ühtki sellist toimingut, millal mul on vaja seda, telefonis on kogu aeg korraga sisse lülitatud nii 2G kui ka 3G generaatorid, mis siis üksteisevõidu akut piinavad ja kõnedeks vajalikku aega vähendavad.
Kõned, WAP, mailindus - huvitav oleks teada, millise jaoks ei piisa 2G võrgust.
Iseasi - kui ma selle telefoni arvutile järgi modemiks panen, et kiirelt midagi suuremat ära teha - siis korraks 3G tööle. Kui toiming tehtud, siis väike nupuvajutus ja asi töötab taas 2G võrgus.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
13.06.2010 22:32:02
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
OT: Mina küll ei tea ühtki sellist toimingut, millal mul on vaja seda, telefonis on kogu aeg korraga sisse lülitatud nii 2G kui ka 3G generaatorid, mis siis üksteisevõidu akut piinavad ja kõnedeks vajalikku aega vähendavad.
Kõned, WAP, mailindus - huvitav oleks teada, millise jaoks ei piisa 2G võrgust.
Iseasi - kui ma selle telefoni arvutile järgi modemiks panen, et kiirelt midagi suuremat ära teha - siis korraks 3G tööle. Kui toiming tehtud, siis väike nupuvajutus ja asi töötab taas 2G võrgus. |
WAP - iPhone ei tunne sellist asja. Sry.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|