praegune kellaaeg 23.06.2025 18:27:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kuldarr
HV vaatleja
|
26.05.2010 02:33:36
Tomtom 910 kaardid |
|
|
Tere! Uuendasin kaarte Tomtom 910-l. Pill pole enda oma, seega selle kaartide tööd ei tea täpselt. Sain kõik kaardid uued peale, aga tekkis küsimus, et kaardid ei peaks töötama kooskõlas. Nimelt mu probleem järgmine:
Sain kaardid uuendatud ja valisin Ida-Euroopa kaardi. Kui tahan sisestada Scandinavia kaardil asuvat Helsingit sihtkohaks, siis ilmub tekst: GPSi asukohas sobilikud kohad puuduvad. Mina sain nii aru, et saan Helsingi valida vaid sel juhul, kui olen Soomes ja muudan Tomtomis Scandinavia kaardi peale. Kuidas saaks need kaardid omavahel koostöösse või nii vanal GPS-seadmel selline võimalus üldse puudub?
Mul endal on Tomtom 930 T, sellel selliseid probleeme ei ole. On peal kogu Euroopa, lisaks Venemaa, USA ja Kanada. Seal Euroopa vahel navigeerimisel pole vahet, ei pea muutma erinevaid kaarte ja kõik sihtkohad on kohe leitavad, olenemata sellest, mis kaardil ma parajasti asun.
Äkki keegi tark oskaks aidata?
Kuldar
|
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
26.05.2010 11:16:54
|
|
|
ida euroopa kaardil pole ju Helsinkit peal. kui tahad sama teemat, nagu enda aparaadil, pane sama kaart peale. 910-l ju kõvaketas sees., sinna mahub mida iganes peale
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuldarr
HV vaatleja
|
26.05.2010 12:49:26
|
|
|
mul on kõik kaardid olemas, aga nad ei tee omavahel koostööd. ei saa nii, et olen eestis, mis asub ida-euroopa kaardi, navigeerida näiteks helsingisse (scandinavia) või prantsusmaale (western europe). kuidas need kaardid saada omavahel funkama?
ja veel teine asi ka. proovisin just panna vanale tomtom910-le sama scandinavia kaarti mis tomtom630-le. 910-l näitab versiooniks 7.9, 630-l aga 8.35. kus on loogika?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tossakas
HV vaatleja

|
26.05.2010 15:33:40
|
|
|
kuldarr kirjutas: |
mul on kõik kaardid olemas, aga nad ei tee omavahel koostööd. ei saa nii, et olen eestis, mis asub ida-euroopa kaardi, navigeerida näiteks helsingisse (scandinavia) või prantsusmaale (western europe). kuidas need kaardid saada omavahel funkama? |
Sa ära pane sinna palju erinevaid kaarte eraldi vaid üks Western&Central Europe ja asi peaks korras olema!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuldarr
HV vaatleja
|
26.05.2010 15:34:58
|
|
|
aga siis pole mul ju ida-euroopat ega skandinaaviat?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tossakas
HV vaatleja

|
26.05.2010 15:48:02
|
|
|
kuldarr kirjutas: |
aga siis pole mul ju ida-euroopat ega skandinaaviat? |
WCE-l kogu Euroopa peal- Ida, Lään ja Skandinaavia. Riigiti kattuvus järgmine:
Map coverage statistics:
countries fully covered (99.9%): Andorra, Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Estonia, Germany, Great Britain, Italy, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Hungary, Malta, Monaco, Norway, Poland, Portugal, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, the Republic of Ireland, the Netherlands, the Canary Islands and the Vatican City.
countries partially covered: Russia up to the Ural mountains (33%), Bulgaria (54%), Latvia (63%) and Croatia (42%, including major cities and coastal areas)
roads covered (kms): over 9.7 million
connector roads: other Central European Countries are covered by a connector network of major roads that allows you seamless navigation throughout the entire region.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuldarr
HV vaatleja
|
26.05.2010 15:59:31
|
|
|
tänud!! proovin järele kohe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|