praegune kellaaeg 20.06.2025 20:45:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jaanx
HV veteran

|
03.11.2004 21:48:54
Jama 8rda+ Soundstormi heliga |
|
|
Ostsin endale siis Epox EP-8rda+ emaplaadi, kuna sellel pidavat olema väga hea kvaliteediga SoundStormi heli. Kuid kahjuks on vähemalt minu SoundStormi helil kogu aeg mingi taustamüra s.t. kui hiirt liigutan, CD-Romi plaadi panen jne mingi spetsiifiline heli klappidest kuulda Et isegi mu teise arvuti emaplaadil (8rda3i) on puhtam ja mõnusam heli. Igatahes andsid ka mu raske raha eest soetatud klapid otsad (vasak klapp hakkas kragisema, kuigi need klapid pole poolt aastatki vanad) Ei tea, kas oli see põhjustatud SoundStormi helist, või millestki muust, siis igatahes selle emaplaadi järgi olles nad jamama hakkasidki.
Et milles asi võib olla, kas driverid ei ole need, mis peaks, või ongi sipa jama ekemplaar mulle sattunud????
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.11.2004 12:24:31
|
|
|
... esmalt proovi helimixerist mittevajalikud sisend/väljundid kinni panna. Samuti võiksid emaplaadi üle vaadata, et miskit kuskil vales kohas vastas pole ja emaplaat ikka korralikult korpuse küljes kinni, õigetest kohtadest, ning poleks kuskilt radadega vastu korpust surutud. Samuti võid vaadata, kas CD/DVD seadme küljest läheb emaplaadile üke peenike juhe, kui läheb, siis võid selle katseks eemaldada. Samuti oleks soovitav kõik arvutiga seotud seadmed, ühendada ühte pikendusse, millel on olemas see nn. kolmas klemm ....
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanx
HV veteran

|
21.02.2005 00:41:56
|
|
|
Klapid sain korda, aga heli mitte, mingi õrn sahin on ikkagi sees, kuigi eelpool mainitud asjad on läbi proovitud (mikri sisendi nö. kinni panemine aitas sipa), äkki oskab veel keegi aidata??
|
|
   |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
100kv
HV kasutaja
|
21.02.2005 00:55:02
|
|
|
soovitan ikka eraldi sondi kaart panna. int heli pole mitte midagi väärt.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
21.02.2005 00:57:37
|
|
|
NF7-S il sama heli, mul aitas erinevate driverit katsetamine selle jama vastu.
|
|
Kommentaarid: 648 loe/lisa |
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanx
HV veteran

|
21.02.2005 15:18:04
|
|
|
tsitaat: |
soovitan ikka eraldi sondi kaart panna. int heli pole mitte midagi väärt.
|
Julgen väita, et Soundstormi heli on ikka nii mõnegi helikaardi omast parem, samas on ka kaarte, mis on oma korda Soundstormi helist kõvemad ja ka kallimad. Seega ei oleks erilist mõtet uut kaarti soetama hakata, kui draiverite vahetusega asja korda saab
|
|
   |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|