praegune kellaaeg 20.06.2025 00:37:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vince
HV vaatleja
|
10.06.2003 19:03:27
Tähelepanu minusugused algajad! |
|
|
Kirjutan, ehk on kellelgi sellest kasu. Avasin mõni aeg tagasi teema: "Muusika kõlab kui Live versioonis". Nimelt oli probleem selles, et muusika kuulamisel näiteks vokaalosa ja mõned pillid ei kõlanud peaaegu üldse või halvasti, seevastu osad kostsid kõvemini kui varem.
Vastuseid ja arvamusi tuli mitmeid, samas lugesin ka vanemaid selleteemalisi küsimusi. Mitmel pool soovitati audio drivereid uuesti installida. Nii proovisin minagi, kuid ma ainult update'sin selle. Nägin, et kasu polnud. Arvasin, et on raudvara viga, ning viisin arvuti garantiiremonti. See asus Tondi ärikeskuses- Microlink arvutite remont. Sain mitme päeva pärast kätte- öeldi, et ma olevat Soun effektidest pannud environmendist Foresti peale. Maksin selle eest 100 EEK, kuna antud asi ei kuulunud garantii alla. Tulin koju, kuid ikka endine jama. Võtsin nüüd uuesti lahti draiverid ja installisin draiveri AC 97 kõigepealt maha ja siis uuesti peale ja ... ennäe, heli jälle korras. Kavatsen nüüd minna tagasi nõudma oma sadat krooni, sest esiteks ajasid nad mulle kärbseid pähe, et sadat krooni saada ja raiskasid mul hulk aega ära jooksmise ja arvuti kasutamise mittevõimalikkuse peale.
Minu moraal sellest loost on, et kui oled arvutialal rumal, pead olema eriti ettevaatlik, sest niiviisi on lihtne raha kätte saada, ise midagi tegemata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
10.06.2003 19:08:02
|
|
|
olen täitsa seda meelt, et loll saab kirikus kah peksa..
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
11.06.2003 00:49:23
|
|
|
Et nagu oli siis see forest effect peal? Soovitus - võta see maha
Kui lõpuni aus olla, siis tegelikult on kaks võimalust - kas on heli või ei ole. Ülejäänud juhtudel on probleemiks kas ühendusjuhtmed või kasutaja tarkus...
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhvn
Kreisi kasutaja

|
11.06.2003 01:29:08
|
|
|
Eks ole oma oma lollusest õpid kindlamini. Ja teinekord tasub hoolikam lugemisel olla ning ka kuulata vanemate ja targemate õpetusi. Sajas eeegust oled ilma, kui peni peenest leivast. eks Ta ole kooliraha.
Pisut OT aga siiski sobiv. Käisin Ks toorikuid ostmas mingi mees oli garantiis oma kastiga võrkar ei töötavat. Paraku oli arvuti tagasi tulnid ja võrkar oli siiski töötanud. Mees pidi maksma 250 eeku kontrolli eest . Asja iroonia oli selles et Ks oli sama l ajal kampaania võrkar 80 eeguga. Ja loomulikult sama võrkar
Teinekord tasuks siiski midagi muud teha. Näiteks küsida targematelt või lugeda manuaali. Odavam nimelt tuleb 8)
Eks seegi teema lõpeta naljafoorumis
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
1 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
11.06.2003 01:36:29
|
|
|
muhvn kirjutas: |
Eks ole oma oma lollusest õpid kindlamini. Ja teinekord tasub hoolikam lugemisel olla ning ka kuulata vanemate ja targemate õpetusi. Sajas eeegust oled ilma, kui peni peenest leivast. eks Ta ole kooliraha.
Pisut OT aga siiski sobiv. Käisin Ks toorikuid ostmas mingi mees oli garantiis oma kastiga võrkar ei töötavat. Paraku oli arvuti tagasi tulnid ja võrkar oli siiski töötanud. Mees pidi maksma 250 eeku kontrolli eest . Asja iroonia oli selles et Ks oli sama l ajal kampaania võrkar 80 eeguga. Ja loomulikult sama võrkar
Teinekord tasuks siiski midagi muud teha. Näiteks küsida targematelt või lugeda manuaali. Odavam nimelt tuleb 8)
Eks seegi teema lõpeta naljafoorumis |
vat K saluuni garantiiga on selline asi tehtud: Viisin video sinna, ei läinud tööle. Nemad said ilusti kõik korralikult paika, mina ei saanud. Probleem oli tingitud siis minu emaplaadist millele millegipärast ei sobinud see kaart (tehniliselt kõik klappis). Mult taheti saada selle eest 150.- mida ma ei maksnud, hakkasin tarka juttu ajama. Algul see mees kes seal ees arvuti taga oli vaatas mind pikalt lolli näoga, siis kutsus selle kes testis kaarti, lõpuks vahtis see kah lolli näoga mind Said vist 15 aastaselt pähe (tegelt siis olin veel 14), igastahes lõpus küsisin et see vist kõik, vastus jaatav ja tõmbasin enda rahaga kiiresti minema, enne kui juhuslikult siiski meenub.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
11.06.2003 07:35:16
|
|
|
on kah teada variant, kus garantii käigus tasuline remont teostatakse, mille käigus uus (antud juhul modem) müüakse ja väidetavalt modemi peesse keeranud viirus kalli rahaga välja sõnutakse
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|