Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Arvuti klaviatuuriga probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
p2rn4
HV kasutaja

sõnum 04.06.2010 08:57:25 Arvuti klaviatuuriga probleem vasta tsitaadiga

Toodi mulle siis selline arvuti, millel on kokku 4 USB pesa ja muidugi klavi/hiire PS2 pesad. Kino algas sellega, et tuli välja, et esi USB suudeti kuidagi läbi kõrvetada ja selle asendus ei läinud tööle. Ehk meil on 2 USB pesa alles, mingil imemoel ühel neist tagumistes polnud vapsee siine (järjekordselt ära "põletatud") ehk mulle jäi 1 USB pesa töötamiseks.
Alguses proovisin USB klaviatuuriga BIOSisse saada, kuid too ei võtnud võtnud vedu, ei num lock ega midagi ei töödand. Väidetavalt prooviti ka USB-2-PS2 filtriga ühendada sama klaviatuur PS2 porti. Klaviatuur ise töötab, kuna enda arvutis sai katsed juba ära tehtud. Proovisin veel erinevaid kombinatsiione, et esi USB pordid tööle saada, kuid need lihtsalt ei hakanud ei funkanud. Hankisin siis töötava PS2 klavituuri, millel Num Lock näiteks töötas kohe (YEEE), kuid nagu filmideski, kui pinge korra maandatakse, siis hakkab midagi kohutavat toimuma: nimelt BIOSisse ma ikka ei saanud. F2 - BIOS, ESC - stop POST, F12 Network Boot, F8 - select boot. Mitte ükski ei töötanud. Pärast POSTI tegemist pakkus arvuti mulle default settinguid (F1) ning Enter Setup (F2) ja siis ka ei funkanud. Proovisin paarkorda ka restardida ning siis spammida, kuid seegi tulemust ei andnud.
Ühesõnaga mulle jääb mulje, et arvuti USB pesa ei anna lihtsalt voolu ja PS2 pordid ei võta vastu IO käske. kellelgi selline probleem on üldse kunagi olnud?
Ette tänades, kirja vigade eest vabandades,
// p2rn4

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 05.06.2010 13:55:30 vasta tsitaadiga

Kirjelduse järgi oleks aeg selle hullude käes olnud plate piinad lõpetada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Arvuti klaviatuuriga probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.