Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Küsimus helitehnikutele-elektroonikutele või tüüpidele, kes jagavad igasugu asju. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lendlebra
HV vaatleja

sõnum 20.05.2010 21:28:15 Küsimus helitehnikutele-elektroonikutele või tüüpidele, kes jagavad igasugu asju. vasta tsitaadiga

Tere, targad inimesed.
Mul on järgmine mure:
Ostsin helisalvestaja Tascam DR-100
link

Sellele annab lisavarustusena soetada adapteri:
http://www.thomann.de/de/tascam_psp520_netzteil.htm

Mõtlesin, et mis sest adapterist ikka muretseda, vaatan parem, kas leiab kusagilt asendaja. Nuhkisin väheke ringi ja leidsin majapidamisest Sony PSP laadija. Väljundpinge 5 volti, voolutugevus 2000mA. Vaatan, mida vajaks mu Tascam ja kae imet - 5V ja 2A. Minu rehkenduste järgi peaks 2000mA olemagi just 2A.
Kontrollisin veel polarisatsiooni ja see klapib ka. Pluss keskel, miinus ümber. Mis seal ikka, lülitasin masinad omavahel kokku. Süttis ilusti "charge" tuli, aga kohe hakkas vilistama ka imepeenike ultraheli. Võtsin aku pesast välja ja ultraheli kadus, ent sisselülitatud masinale lisandus mingi õrn tärin. Selliste lisahelidega loomulikult kvaliteetset ülesvõtet ei saa, ent mu küsimus kõlab - kas saan masina, st Tascami, ära rikkuda kui kasutan mitte just otseselt temale ette nähtud adapterit, aga täpselt samade näitajatega analoogi???
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.05.2010 21:42:27 vasta tsitaadiga

Need mürad näitavad seda, et pingete mürade "väljafiltreerimine" on toiteplokkidel erinevate lahendustega.

Ja selles suhtes on toited erinevad küll - kellel on igasugu filtrid juba toiteplokis, kellel alles toidetavas seadmes jms.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vladimir
HV kasutaja
vladimir

sõnum 21.05.2010 20:57:02 vasta tsitaadiga

Too PSP laadija ilmselt SMPS, jah? Ära aparaati vast ei riku, aga nagu ütlesid - ega kasutuskölblikke salvestisi ka saa. Odavad SMPS-d, nagu telefonidel ja läpakatel kasutusel, tekitavadki igasugu imelikku müra, nii elektrilist kui akustilist (mu telefööni laadur tekitab ilma koormuseta väga rövedat "sääsepininat" nt.). Otsi traditsiooniline, trafol baseeruv, adapter, see peaks mure lahendama.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Küsimus helitehnikutele-elektroonikutele või tüüpidele, kes jagavad igasugu asju.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.