The game will feature characters from both the Street Fighter and Tekken series. As the game is produced by Capcom, with Namco being involved more in the licensing of the Tekken cast, the gameplay will be based on the mechanics of Street Fighter IV as opposed to Tekken. The demo shown at the San Diego Comic-Con showed characters Ryu and Kazuya Mishima fighting each other, being tagged by Street Fighter's Chun-Li and Tekken's Nina Williams.
Edit: Tekken'i ja Street Fighter'i crossover'i kohta on kaks mängu. See millel SF on eespool on Capcom'i poolt ja võitlussüsteem jms on väga sarnane Street Fighter'i mängudele. See versioon, millel on Tekken ees on Namco poolt ja selle võitlussüsteem jms on Tekken'i sarnane.
viimati muutis Dude . 25.07.2010 18:38:47, muudetud 1 kord
Awesome.. 2 väga head kaklusmängu seeriat koos. SF4 võitlus süsteem meeldib väga. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
ärevus kadus siin "based on the mechanics of Street Fighter IV".
no ei istu see... tekken palju mõnusam.
Sama. Street Fighter 2 sai kunagi pooleks mängitud, sf4 oli ka ok... tänapäeva mängu kohta, aga ega see üle 10h ei köitnud. Samas tekken seeria on puhas win... tekken 6 mängin regulaarselt siiani
ma ei saa aru, mida te vingute siin.. (Timbergi kohta see väga ei käinud)
Tuleb selline, nagu tuleb, teie vingumine seda ei muuda.
+ Ma ei kujuta ette väga hästi SF tegelasi tekkenis/3D platvormiga fighteris (ja special attacke), tekkeni tegelasi aga 2Ds piisavalt hästi.. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
ärevus kadus siin "based on the mechanics of Street Fighter IV".
no ei istu see... tekken palju mõnusam.
Taaviup kirjutas:
Ongi noh, sama siin. Mis mõttega Tekken siis sinna pandi kui kasutatakse ainult SF IV võitlusmehaanikat. F*cking Capcom
Välja tuleb kaks mängu.
Street Fighter X Tekken
Tekken X Street Fighter
Esimene on Capcom ja teine on.. Namco (või kes iganes Tekken'i dev on). Aga sellegi poolest ei näe põhjust vinguda, sest kujutan ette, et Capcom'i versioon on üle.
Ennem ei hakanud teemat teise kohta tegema, sest selle kohta pole peaaegu infot üldse. Aga eks ma teen ära, muidu ajab veel teisigi segadusse äkki. Kuigi kujutan ette, et on inimesi kes arvavad, et kaks teemat käivad mõlemad ühe mängu kohta.
viimati muutis Dude . 25.07.2010 18:44:27, muudetud 1 kord
mis ajast arvamuse avaldamine siin keelatud on?
saage parem ise üle, kõigile ei pea sf meeldima.
Nüüd jah teada, et 2 mängu tuleb aga siiski see on sama, et ma lähen MW2 teemasse ja ütlen "olin nii ärevil aga siis nägin sõna "first person shooter" nii väga tahtsin, et see oleks third person shooter, ei meeldi üldse FPSid" mis oleks sama mõttetu nagu sinu postitused siin teemas. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
NekoRobin, söö vähem lõviputru.
su näide oleks tõene siis, kui uus CoD tuleks third person ja ma läheks selle üle imestama, et miks pole FPS nagu tavaliselt.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.